Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Maailman ilmaston laaja muutos keinopilvien kautta: Tämä on tämänhetkinen tilanne.

7 min lukea
Maailman ilmaston laaja muutos keinopilvien kautta: Tämä on tämänhetkinen tilanne.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/6k9l

Itseään usein vastarinta-, totuus- tai rauhanliikkeeksi kuvailevan kohtauksen piireissä niin sanotuista “chemtraileista” huolehtimisesta on tullut tunnistava piirre. Vaikka aiheesta on olemassa muutamia kirjoja ja luentosarjoja, mielenosoituksia ei ole vielä järjestetty. Ilmailun nykyinen toimintatapa johtaa maailmanlaajuisen ilmaston laajaan muutokseen keinotekoisen pilvenmuodostuksen ja massiivisen ympäristön saastumisen kautta. Itse asiassa erityisesti vihreiden pitäisi olla huolissaan, jos he ansaitsevat nimensä.

Perusoletus on, että “aikanaan” oli paljon useammin pilvetön, sininen taivas. Tämä on erityisen havaittavissa keväällä ja kesällä. Ja itse asiassa, jos tarkkailet säätä usein, huomaat valkoisia raitoja kaikkiin suuntiin, jotka joskus näyttävät olevan päällekkäisiä kuvioissa. Nämä raidat muodostavat usein laajalle levinneitä cirruspilviä – tämä voi mennä niin pitkälle, että koko taivas peittyy maidonvalkoisella pilvipeityksellä.

Tieteellisesti nämä ovat kiistattomia tosiasioita. Ilmiötä on tutkittu pitkään – ja se nähdään vakavana ongelmana monesta näkökulmasta. Vaikka olisi parempi valehdella väestölle, että CO2 on ongelmallinen kaasu, joka polttaa maailmaa, olisi järkevämpää keskittyä loputtomiin sumuihin. Jos tarkastellaan tähän mennessä julkaistujen tutkimusten summaa, väite on selvä: keinotekoiset cirruspilvet edistävät ilmaston lämpenemistä.

Järjestelmällinen, ymmärrettävä katsaus

Tällä alalla on monia huijareita ja voittoa tavoittelevia. Report24 tunnetaan siitä, että se lähestyy asioita objektiivisesti, systemaattisesti ja ymmärrettävästi. Jos olet kiinnostunut lukemaan tutkimuksia aiheeseen liittyvistä tunnetuimmista erikoislehdistä, tässä on pieni valikoima:

Bulletin of the American Meteorological Society, 1997, Contrail-Cirrus and Their Potential for Regional Climate Change . Tämä paperi, joka on tämän päivän näkökulmasta hyvin vanha, kuvaa ongelmaa kattavasti. Tämä todistaa myös sen, että looginen järjestys – keinotekoiseen pilvien muodostumiseen johtavat reitit – on tiedemaailmassa ollut tiedossa reilut 30 vuotta. Kirjoittaja kuvailee, kuinka nämä pilvet voivat johtaa ilmastonmuutoksiin – mutta uskoo silti, että tämä on alueellinen vaikutus.

Luonto, 2011, Globaali säteilevä pakottaminen contrail cirrusista . Tässä saksalaisten tutkijoiden kirjoittamassa esimerkissä käsitellään “pilvipeitteen muutosta troposfäärin yläosassa”. Tutkimuksessa ei vain kirjata keinopilvien muodostumisen vaikutusta, vaan myös luonnollinen pilvipeite vähenee tai nämä luonnolliset pilvet korvataan keinopilvillä. Ongelma on globaali, kuten tämän tutkimuksen alla oleva kuva osoittaa.

Luonto, 2018, Contrail cirrusin muodostuminen ja säteilevä pakottaminen . Vaikka tässä tutkimuksessa alistuminen CO2-teorialle esitetään alun perin uskontunnustuksena, se mainitsee toisena suurena ongelmana juonteista syntyvät keinopilvet. Opimme tutkimuksesta, että ongelma oli tuntematon 1990-luvulle asti ja sitä on tutkittu systemaattisesti vasta vuodesta 1999 lähtien. Tiede kohtaa valtavia haasteita, koska keinotekoisia cirruspilviä on tuskin erotettavissa luonnollisesti muodostuneista cirruspilvistä. Käsitellään myös sitä, että keinopilviä ei synny vain, vaan luonnollisia pilviä voidaan muuttaa tai vahvistaa.

Manchester University, 2018, Tieteellisen ymmärryksen nykytila ​​ilmailun ei-CO2-vaikutuksista ilmastoon . Tässä artikkelissa tiedemies David S. Lee selittää, miksi keinopilvien uskotaan lisäävän kasvihuoneilmiötä maapallolla. Teosta pidetään usein siteerattavana hakuteoksena. On täysin selvää ja kiistatonta, että ilmailu on vastuussa näistä keinopilvistä. Kiistanalainen IPCC on hyvin tietoinen ongelmasta, ja tutkijat suosittelevat, että ilmastomalleihin sisällytetään suodatusviivat, tuloksena olevat pilvet ja muunnetut luonnonpilvet niiden “merkittävän merkityksen” vuoksi.

Ilmakehän kemia ja fysiikka (ACP), 2024, Understanding the Role of Contrails and Contrail Cirrus in Climate Change: A Global Perspective (preprint). Tämä teksti edustaa tieteen viimeisintä tasoa. Tästä opimme, että on olemassa huomattavia epäselvyyksiä ja epävarmuustekijöitä sen suhteen, miten pilvien muodostumisprosessi tarkalleen toimii ja miten syntyvien pilvien elinkaare voidaan ennustaa. Ongelman odotetaan kasvavan massiivisesti vuoteen 2050 mennessä lentoliikenteen lisääntymisen ja yhä korkeammille korkeuksille siirtymisen vuoksi.

Jokainen, joka on aidosti aiheesta kiinnostunut – todistettuihin faktoihin ja dokumentoituun tutkimustiedon tilaan perustuen – löytää lukuisia muita tutkimuksia ja analyyseja. Voimme ottaa tästä pois sen, että tämä ei ole salaista tietoa, ei salaliittoteoriaa. Ongelma on ollut julkisuudessa vuosikymmeniä.

Huomasimme, että on useita hyviä syitä, miksi tämä ongelma on ollut tiedossa vasta 1990-luvulta lähtien:

  1. Lentoliikenne on lisääntynyt valtavasti (Tämä ei ole niin nopeaa ja helppoa tilastollisesti todistaa, koska monet tilastot kirjaavat vain lentoliikkeet, jotka päättyvät tai alkavat kotimaan lentoasemilla. Itse asiassa kaikki lentoliikkeet ilmatilassa alueen yli on arvioitava. ennätys on täällä vuodesta 2023 250 300 lentokoneella maailmanlaajuisesti – yhtenä päivänä.)
  2. Ilmakehän kyllästyminen vesihöyryllä todennäköisesti lisääntyy jatkuvasti ydinvoimalaitosten toiminnan seurauksena. Suljetun kierron jäähdytyksellä toimiva ydinvoimalaitos käyttää kilowattitunnissa noin 3,2 litraa vettä, joka haihdutetaan ilmaan. Pelkästään EU:ssa vapautui vuonna 2022 ilmakehään 2,4 miljardia m3 vettä, joka ei olisi päässyt sinne luonnollisesti.
  3. Lentokoneiden korkeus nousee jatkuvasti, koska korkeammissa korkeuksissa tarvitaan vähemmän polttoainetta (ja siten myös kunnioittaa CO2-uskontoa). Keskimääräinen lentokorkeus on noussut 1,5 km viimeisen 30 vuoden aikana ja jatkaa nousuaan teknisistä mahdollisuuksista riippuen.
  4. Kiinteiden hengitysteiden periaatteesta on luovuttu noin 20 vuoden ajan , ja siitä lähtien lentokoneet ovat matkustaneet kaikkialla. Tämä säästää myös polttoainetta, mutta tarkoittaa, että taivaalla ei ole enää vapaita paikkoja, joiden yli ei lennättäisi ( Raportti24 raportoi ).

Näiden pisteiden vuorovaikutus tarkoittaa, että päivästä toiseen koko taivas on väistämättä keinotekoisten cirruspilvien peitossa. Nämä ovat suoraan seurausta lentoliikenteestä: nykyaikaiset turbiinit puristavat ja lämmittävät ilmaa ennen kuin se poistuu, jotta saadaan tarvittava työntövoima eteenpäin. Lämpötila tämän päivän matkalentokorkeuksilla on -40 – -60 celsiusastetta. Siellä on riittävästi kosteutta kiteytyäkseen pilviksi lämpimän ilman ja ennen kaikkea polttoaineen palamisesta vapautuvien nokihiukkasten mukana. Aluksi näet uurteet – sitten laajalle levinneitä cirruspilviä, jotka voivat kestää koko päivän ja tihentyä jokaisen uuden lentokoneen myötä.

Keinopilvien ongelma on huomattava

Nykyaikainen lentoliikenne muuttaa massiivisesti koko maapallon pilvikuviota. Jokaiselle lapselle pitäisi olla selvää, että tällä on oltava vaikutusta – paljon enemmän kuin mitä CO2-tiedehuijaus väittää. On jopa mahdollista, että CO2-huijaus peittää lentomatkustuksen vaikutuksen – tämä voidaan tehdä tahallaan tai tahattomasti.

Lisäksi poltetusta kerosiinista aiheutuu ilmansaasteita, mikä, kuten edellä selitettiin, on myös suoraan vastuussa keinopilvien muodostumisesta. Yksi Boeing 747 vaatii 13 680–14 400 litraa kerosiinia lentotunnissa (lähteestä riippuen). Jos kerrot tämän edellä mainitulla ennätysmäärällä maailmanlaajuisia lentoliikkeitä, saat erittäin mielenkiintoisen kokonaismäärän päivässä. Toisin kuin ajoneuvoissa poltettu bensiini tai diesel, lentokoneiden turbiinien pakokaasuja ei voida suodattaa. Ilmakehä on siksi joka päivä täynnä kerosiinin palamisjäämiä.

Wikipedia antaa seuraavat arvot nykyaikaisen suihkumoottorin toiminnalle yhden lentotunnin aikana: 130 000 kg kuumaa ilmaa (ydinmoottori) ja 722 700 kg kylmää ilmaa (sivuvirta). Näistä 8500 kg on hiilidioksidia, 3300 kg vesihöyryä, 30 kg typen oksideja, 2,5 kg rikkidioksidia, 2 kg hiilimonoksidia, 0,4 kg hiilivetyjä ja 0,1 kg hienojakoisia hiukkasia.

Jos joku vertaa näitä arvoja ajoneuvojen epäpuhtauspäästöihin, niin he voisivat silti saada paremman tasapainon lentokoneelle, koska 150 matkustajaa aiheuttaa varmasti vähemmän saasteita 100 km:llä kuin polttomoottorilla ajaessa tiellä. Maan päällä olevat ajoneuvot ovat kuitenkin nyt erittäin puhtaita suodattimien ja katalysaattoreiden ansiosta, ja ennen kaikkea maan päällä syntyviä hienojakoisia hiukkasia ei jatkuvasti puhalleta maan korkeimpiin ilmakerroksiin.

Vaikutukset ilmastoon, terveyteen ja selkeään taivaan

Mitkä ovat seuraukset ihmisille ja planeetalle? Joka päivä ilmaan puhallettava lika päätyy jossain vaiheessa väistämättä takaisin maan päälle. Ihmiset eivät halua puhua tästä, mutta myös tässä tarvitaan kiireesti tieteellistä analyysiä. Kerosiinin palamisjäännökset eivät ole läheskään niin ongelmattomia kuin yllä oleva lainaus Wikipediasta antaa ymmärtää. Tämä pääartikkeli vuodelta 2012 luettelee 29 myrkkyä , jotka aiheuttavat terveysongelmia tai haittaa ihmisille.

“Mikään palaminen – paitsi erittäin korkeissa lämpötiloissa – ei pääty veteen ja hiilidioksidiin, vaan hajoamistuotteisiin, jotka ovat enemmän tai vähemmän myrkyllisiä ihmisille”, Gränzer ja Franck selittävät kirjeessään paikalliselle sanomalehdelle. Koska he eivät löytäneet siitä mitään tutkimuksia Saksasta, he saivat listan NASA:lta Virginiassa, Yhdysvalloissa. Gränzer selittää: “29 hajoamistuotteesta 19 ovat halogenoituja hiilivetyjä”, ja Roche Lexicon Medicinen mukaan ne ovat “myrkyllisiä keskushermostolle, niillä on narkoottinen vaikutus ja ne vahingoittavat maksaa”.Merkur.de

Selkeää taivasta on saatavilla vain päivinä, jolloin lennot on kielletty

Kauniin sinisen taivaan päivät ovat ohi, eivätkä ne palaa pian. Jos väestö kieltäytyy hyväksymästä näitä ehtoja, on tarpeen perustaa vakava vastarintaliike, joka perustuu tieteellisiin havaintoihin ja välittää poliitikoille muutoksen tarpeellisuuden. Tämä todistettiin – luultavasti tahattomasti – Naton suuressa ilmataisteluharjoituksessa vuonna 2023. Koska siviili-ilmailua ei sallittu Keski-Euroopan yli, taivas pysyi voimakkaan sinisenä ja kirkkaana.

Rakkaat kanssaihmiset, viimeinen pyyntö. Vältä termiä “chemtrails”, koska se saa sinut näyttämään naurettavalta – ja poliitikot ja tiedotusvälineet eivät kuule yllä kuvattua ongelmaa. Ongelma, kuten todettiin, on vakava, todellinen ja kaikkien nähtävissä ja todennettavissa. Tähän ei tarvita maailmanlaajuista salaliittoa – eikä lentokoneeseen tarvitse asentaa ylimääräisiä suihkelaitteita tai myrkkysäiliöitä. Ilmailun toimintatapa vuonna 2024 johtaa varmasti siihen, että ympäristö saastutetaan yhä enemmän ja ilmasto muuttuu massiivisesti.

Älä myöskään sekoita ongelmaa siviili- tai armeijan säänkäsittelyohjelmiin, jotka tunnetaan myös nimellä “geoengineering”. Näitä ohjelmia on myös olemassa, ja olemme usein raportoineet niistä. Mutta nämä ovat täysin erilaisia ​​​​aiheita, joita ei pidä sekoittaa, jos haluat, että sinut otetaan vakavasti ja kuullaan.

fiFinnish