23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Sananvapautta vastaan ​​käydään sotaa, eivätkä he ole koskaan tyytyväisiä ennen kuin se on hävitetty kokonaan

6 min read
Sananvapautta vastaan ​​käydään sotaa, eivätkä he ole koskaan tyytyväisiä ennen kuin se on hävitetty kokonaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/n0ja

Audiotiivistelmä

vapaus sanoa mitä haluamme on yksi vapaan yhteiskunnan perusoikeuksista. Jos emme voi puhua vapaasti, on vain ajan kysymys, milloin kaikki muutkin oikeutemme otetaan pois. Meidän kaikkien pitäisi siis olla syvästi huolissaan siitä, että sananvapaus on uhattuna kuin koskaan ennen. Suuri osa väestöstä on vakuuttunut siitä, että “vihapuhe” on erityinen kielen luokka, joka ei ansaitse suojelua. Käytännössä “vihapuhe” tarkoittaa tietysti mitä tahansa puheen muotoa, jota vasemmistoeliitti vihaa. Siksi “vihapuhetta” koskevat lait on aina kirjoitettu niin epämääräisesti. Tällä tavalla niitä voidaan käyttää sen perään, keneltä vasemmistoeliitti sillä hetkellä tuntuu, kirjoittaa Michael Snyder .

Ei ole aina helppoa luoda yhteiskuntaa, jossa ihmiset voivat sanoa mitä haluavat. Ihmiset sanovat jatkuvasti asioita, jotka loukkaavat minua syvästi. Ja jotkut ovat sanoneet minusta asioita, jotka ovat syvästi vihamielisiä ja valheellisia.

Mutta jos haluamme vapaan yhteiskunnan, ihmisillä on oltava vapaus sanoa mitä haluavat. Joten meidän ei pitäisi koskaan tukea sananvapauden riistämistä, koska kun pääsemme alas tuolle liukkaalle rinteelle, on vain ajan kysymys, milloin he tulevat vapautemme jälkeen sanoa mitä haluamme.

Siksi Washingtonin osavaltion tapahtumat ovat niin hälyttäviä. Uusi laki sallisi yksityishenkilöiden kerätä jopa 2 000 dollaria joka kerta, kun he ilmoittavat jostain uudelle “viharikosten ja ennakkoluulojen vihjelinjalle”…

Jos senaatin lakiehdotuksesta 5427 tulee laki, yksityishenkilöt (huomaa: tämä ei rajoitu Yhdysvaltain kansalaisiin) voivat ilmoittaa “harhatapauksista*” (katso määritelmä alla) osavaltion oikeusministerille, ja he voivat saada jopa 2 000 dollaria veronmaksajien rahoilla tästä ei-rikollisesta tapauksesta. Lakiesitys oli hyvin selkeä: tämä ei ole rikos, jonka he sitten ohjaavat paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin tutkimaan. Mitä pitää tutkia? Ei rikosta, ei tutkintaa.

Progressiiviset ja marxilaiset, jotka sponsoroivat tätä lakiesitystä, sanovat, että sen on tarkoitus auttaa “viharikosten uhreja” ennen kuin rikos edes tapahtuu. Mitä sanoit? Todellisuudessa SB 5427 loisi “huijauspuhelimen”, heikentäisi laillisia rikostutkintaa ja estäisi puheen ja lehdistön Washingtonin osavaltiossa. Ihmiset lopettavat puhumisen ja kirjoittamisen kenellekään paitsi hyvin läheisille ystäville ja perheenjäsenille peläten, että ahne ” Karen ” ilmoittaa heistä Washingtonin Gestapon versiolle.

Tämä on hullua.

Asummeko nyt Itä-Saksassa?

On huomautettu, että sosiaalisen median käyttäjät voivat tienata omaisuuksia ilmoittamalla kansalaisistaan ​​uuteen ” napsautuslusikan vihjepuhelimeen “…

“Vietä viisi minuuttia Twitterissä minä tahansa päivänä ja takaan sinulle, että tämän lain mukaan joku sanoisi jotain loukkaavaa, jota voisimme kutsua ‘viharikokseksi’ ja kerää 2 000 dollaria oikeusministeriltä”,  Conservative Ladies of Washingtonin perustaja kertoi minulle. Puheenjohtaja Julie Barrett senaatin keinoja ja keinoja käsittelevälle komitealle julkisessa kuulemisessa 20. helmikuuta. “Se voi kohdistaa ihmisiä sellaisiin toimiin, joista he eivät pidä, mutta ne eivät itse asiassa ole viharikoksia. Yhdessä HB 1333:n kaltaisten laskujen kanssa tämä loisi eräänlaisen “vihjepuhelimen”, joka merkitsee ihmisiä, joiden kanssa olet eri mieltä tai joista et pidä.”

Tietenkin olemme nähneet vastaavia yrityksiä muissa osavaltioissa.

New Yorkissa kuvernööri Kathy Hochul aikoo laajentaa huomattavasti osavaltionsa viharikoslakeja …

Kuvernööri Kathy Hochul korosti tänään uraauurtavaa osavaltion ehdotustaan ​​laajentaa viharikoksina syytteeseen asetettavien syytteiden luetteloa ja ilmoitti apurahoista turvatoimien vahvistamiseksi yhteisön järjestöissä, jotka ovat vaarassa joutua viharikoksiin tai -iskuihin ideologiansa, uskomustensa tai tehtävänsä vuoksi.

“Vihan nousu on vastenmielistä ja mahdotonta hyväksyä – ja olen sitoutunut tekemään kaikkeni pitääkseni newyorkilaiset turvassa”, sanoi kuvernööri Hochul. ”Hamasin halveksittavien hyökkäysten jälkeen lokakuun 7. päivänä on ollut huolestuttavaa lisääntymistä viharikosten määrä juutalaisia ​​ja muslimeja newyorkilaisia ​​kohtaan. Viime vuosina olemme nähneet vihamielistä väkivaltaa Buffalon mustiin asukkaisiin ja häiritsevää AAPI- ja LGBTQ+-ihmisten häirintää New Yorkin kaduilla. Emme koskaan lepää ennen kuin kaikki newyorkilaiset tuntevat olonsa turvalliseksi, olivatpa he, ketä he rakastavat tai miten he harjoittavat uskoaan.”

Ja Michiganissa esiteltiin viime vuonna laki, joka tekisi siitä rikoksen, jos joku tuntee itsensä ” terrorisoiduksi, pelokkaalta tai uhatuksi ” sanoistasi…

Viime kuussa Michigan House hyväksyi lain 4474, joka laajentaa nykyistä etnistä häirintää koskevaa lakia nykyisestä uskonnon, etnisen alkuperän ja rodun suojasta luokkiin, mukaan lukien seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli-identiteetti tai ilmaisu. HB 4474 tekisi viharikoksesta, jos joku saa “tuntemaan itsensä terrorisoiduksi, pelokkaalta tai uhatuksi” sanoilla – kuten tahallisesti väärällä nimellä -, josta voidaan tuomita enintään viisi vuotta vankeutta ja 10 000 dollarin sakkoa.

Vasemmisto on työstänyt “sanat ovat väkivaltaa” -lähtökohtaa jo jonkin aikaa. Mutta Michiganin halu mennä askeleen pidemmälle ja kriminalisoida sukupuolinen ilmaisu on loihtinut mieleen dystopian kuumeunelman.

En todellakaan pidä vihapuheesta.

Joka päivä ihmiset sanovat asioita, jotka loukkaavat minua hirveän.

Mutta kannatan heidän oikeuttaan sanoa noita asioita, koska en halua, että sananvapaustani viedään.

Eikä vasemmistoeliitti ole koskaan tyytyväinen, ennen kuin se menee niin pitkälle kuin voi.

Esimerkiksi Kanadassa uusi laki sallii tuomioistuimien tuomita ihmisiä vankilaan loppuelämänsä “viharikosten” vuoksi…

Se muuttaa myös rikoslakia uuden erillisen viharikosrikoksen luomiseksi, joka mahdollistaa jopa elinkautiset vankeusrangaistukset vihamielisen käytöksen estämiseksi sekä nostaa vihapropagandarikosten enimmäisrangaistusta viidestä vuodesta elinkautiseen kansanmurhan puoltamisesta.

“Olen kahden lapsen isä ja, kuten vanhemmat ja isovanhemmat kaikkialla Kanadassa, olen kauhuissani vaaroista, jotka internetissä uhkaavat lapsiamme”, oikeusministeri Arif Virani sanoi maanantaina, kun liberaalit julkistivat lakiehdotuksen.

“Olen myös muslimi. Netissä syntyvä viha radikalisoi ihmisiä ja se radikalisoituminen vaikuttaa yhteisööni ja niin moniin muihin yhteisöihin, Virani lisäsi.

Joten mikä on “viharikos” Kanadassa?

No, vuosien varrella säännöt on kirjoitettu niin epämääräisesti, että niitä voidaan käyttää melkein mitä tahansa.

Tämän seurauksena monet kanadalaiset pelkäävät nyt sanoa mitään “loukkaavaa”.

Tämä Justin Trudeaun uusi laki vain pahentaa asioita. Jos voi uskoa, tämä uusi laki antaisi viranomaisille mahdollisuuden ryhtyä tiettyihin toimiin jo ennen kuin viharikos on tehty …

Trudeaun lakiesitys on nimeltään Bill C-63, ja se on “viharikoslaki”, joka vaikuttaa pääasiassa “sosiaaliseen mediaan” ja olennaisesti “kriminalisoi ihmisen tunteen”.

“Jos vetoat ‘vihan pelkoon’… voit saada tuomarin antamaan jonkinlaisen lähestymiskiellon vihollisellesi ennen kuin hän tekee mitään, ennen kuin hän sanoo mitään, ja tämä lähestymiskielto voi sisältää kotiarestia, laillisista ampuma-aseista luopumista, rajoittamista. kenen kanssa hän viettää aikaa suoraan tai epäsuorasti, rajoittaa paikkoja, joissa hän voi mennä, ja pakottaa hänet virtsa- ja verikokeisiin – vain siksi, että “pelkäät”, että hän pitää vihapuheita tulevaisuudessa”, hän selittää ja lisää, että niin kutsutun rikoksentekijän “ei tarvitse olla tehnyt mitään menneisyydessä” käydäkseen läpi prosessin, mikä tekee siitä “rikollisuutta edistävän lakiesityksen”.

Mitä ihmettä Kanadalle tapahtui?

Se oli ennen niin hauska paikka vierailla.

Lakia, jotka pyrkivät rajoittamaan ilmaisuamme, ei koskaan panna täytäntöön yhtenäisesti.

Sen sijaan olemme nähneet esimerkin toisensa jälkeen konservatiivien kohdistumisesta.

Täällä Yhdysvalloissa vasemmisto uskoo hillitsevänsä väkivaltaisia ​​rikollisia, mutta he hyökkäävät aktivisteja vastaan ​​koko elämänsä kaikella raivolla.

Tällä hetkellä 59-vuotias isoäiti todennäköisesti viettää loppuelämänsä vankilassa yrittäessään saada naiset olemaan menemättä aborttiklinikalle…

Vankilassa tarkkaillaan vangin jokaista liikettä. Rouva Idoni, 59, alkaa jo tottua siihen. Hänen on pakko, koska häntä uhkaa yli 41 vuotta vankeutta – loppuelämänsä.

Hänen rangaistuksensa odotetaan olevan pisin Yhdysvalloissa henkilölle, jota syytetään FACE-lain (Freedom of Access to Clinic Entrances) rikkomisesta, vuoden 1994 lain, joka kieltää häiritsemisen jonkun kykyyn hankkia tai tarjota “lisääntymisterveyspalveluja”. Lakia käytettiin harvoin, kunnes korkein oikeus kumosi asiassa Roe v. Wade asiassa Dobbs v. Jackson Women’s Health Organization kesäkuussa 2022 ja jätti aborttilait takaisin osavaltioille.

Hänen rikoksensa: istuu aborttiklinikan ovien lähellä tai niiden edessä antaakseen naisille hetkiä ennen aborttiaikaa keskustella heidän kanssaan ja mahdollisesti muuttaa mieltään . Yhdeksän kymmenestä naisesta antaa heille keskisormen ja jatkaa eteenpäin, Idoni sanoo. Jotkut naiset ovat kuitenkin muuttamassa mieltään, ja konsultit sanovat, että jokaisen pelastetun vauvan henki on riskin arvoinen.

Yli 60 miljoonaa vauvaa on tapettu Yhdysvalloissa vuodesta 1973 lähtien, mutta murhasta vastuussa olevia ei ole asetettu vastuuseen.

Sen sijaan viranomaiset raa’astivat niitä, jotka yrittävät tehdä jotain julmalle teurastukselle.

Elämme todella yhteiskunnassa, joka on käännetty ylösalaisin.

Hyvää kutsutaan pahaksi ja pahaa hyväksi.

Ja jos yrität puhua avoimesti siitä, mitä tapahtuu, voit joutua moniin ongelmiin.

He suunnittelevat murskaavansa täysin kaikki erimielisyydet eivätkä koskaan lopeta ennen kuin saavuttavat tavoitteensa.