22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Mediakampanja keinotekoisesta ilmastomanipulaatiosta on täydessä vauhdissa

4 min read
Willi Huber: Mediakampanja keinotekoisesta ilmastomanipulaatiosta on täydessä vauhdissa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/oj1j

Audiotiivistelmä

Tuskin viikko kuluu ilman, että kaikki valtamediat edistäisivät “uutta ideaa” maapallon jäähdyttämiseksi, mikä voisi pelastaa meidät kaikki. Tämän otsikko: “Ilmastotekniikka”. Jumalan pelaaminen tällä tavalla voisi tietysti pyyhkiä ihmiskunnan pois yhdellä iskulla – koska todellisuudessa kukaan ei edes ala ymmärtämään monimutkaista ilmastojärjestelmää. Samaan aikaan hämmentynyt hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli, johon lobbaajat soluttautuvat, näkee ihmiskunnan ainoana mahdollisuutena teknologisissa interventioissa globaalissa ilmastossa.

Ihmiskunnan riisuminen CO2-valheella on yksi asia. On niitä, jotka tekevät sen – ja niitä, jotka antavat sen tapahtua itselleen. Periaatteessa kyseessä on vain laajamittainen miljardin dollarin huijaus, raha vaihtaa omistajaa – mutta tällä kaikella ei ole merkitystä tai vaikutusta planeetalle. Tämä muuttuu yhtäkkiä heti, kun maapallon ekosysteemi on sekaisin suuressa mittakaavassa.

Viikkosanomalehti WOZ raportoi , että Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) suosii nyt teknisiä lähestymistapoja hiilidioksidin poistamiseksi ilmakehästä. Otsikon “hiilidioksidin poisto” alla tulee suodattaa ilmasta pois hivenkaasu, joka on välttämätön koko kasvien elämälle. Tämän hulluuden lisäksi on olemassa myös “auringon säteilyn hallintaa” geotekniikan avulla. Maan pintaa halutaan jäähdyttää teknisin keinoin – lähestymistavat tähän viittaavat lähes aina planeetalle tulevan aurinkoenergian vähenemiseen.

Tavoitteena on suihkuttaa aerosoleja, kuten rikkidioksidia, stratosfääriin – jättimäisessä mittakaavassa, jotta keinopilvet kiertävät maata ja vähentävät auringon säteilyä. WOZ kirjoittaa:

…ikään kuin simuloitaisiin suurta tulivuorenpurkausta – jonka vaikutuksia ei vieläkään suurelta osin ymmärretä ja ennen kaikkea hallitsemattomia. Luonnonpurkauksista tiedetään, että ne voivat johtaa äkillisiin muutoksiin veden kierrossa, mikä voi johtaa tulviin tai vakaviin kuivuuteen ja nälänhätään.

Mutta tämä ei ole ainoa idea, erityisesti Bill Gates rahoittaa lukuisia projekteja, jotka sisältävät myös pölypilviä avaruudessa tai valtavia “aurinkovarjoja”. Kerran käyttöönoton jälkeen mitään näistä agenteista ei voida siepata tai hallita. Esimerkiksi, jos jääkausi käynnistyisi (jonka jotkut ilmastotutkijat pelkäävät tapahtuvan ilman ihmisen väliintuloa ), ihmiskunnalla ei olisi onnea. Ei ole olemassa pölynimuria, joka voisi säästää pölypilviä ilmakehässä tai avaruudessa.

Jos ihmiskunta kuolee sukupuuttoon muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana, se voi johtua liiallisesta liiallisesta itseluottamuksesta ja triljonääreistä, joita kukaan ei voi pysäyttää.

Toinen mielenkiintoinen lainaus, joka varmasti saa ihmiset, jotka ovat huolissaan niin sanotuista “chemtraileista”, istumaan ja huomaamaan:

“Ehkä monet ihmiset ymmärtävät ilmastokriisin vakavuuden juuri siksi, että julkisesti keskustellaan sellaisista äärimmäisistä toimenpiteistä kuin rikkihapon pumppaamisesta stratosfääriin tuhansilla lentokoneilla päivittäin.”

Tagesspiegel puhuu parhaillaan siitä, kuinka ihanaa olisi jäähdyttää maapalloa keinotekoisesti ( valitettavasti vain maksumuurin takana ). Pohjimmiltaan sisältö on todennäköisesti sama kuin viime vuoden lopulla MDR-Wissenissä otsikolla: Darken the sun with geoengineering to stop of the ice the sulaing? Linkkiä kannattaa muuten klikata, jos haluat hämmästyä, mitä kansikuvaa Saksan yleisradioyhtiö käytti täällä.

Varmaa on, että veronmaksajien rahoja tuhlataan eri puolilla maailmaa, jotta auliisti yhteistyötä tekevät tiedemiehet voisivat työskennellä keinotekoisen ilmastonhallinnan parissa. Tämä ei ilmeisesti koske vain vaihtoehtoisten tiedotusvälineiden toimittajia, joita ilmastolobby ei ole lahjonut, vaan myös lukuisia YK:n maita. Vain kaksi päivää sitten Euronews raportoi , että hankkeet auringon estämiseksi olivat toistaiseksi “kielletty”, koska YK:n jäsenet olivat ilmaisseet vakavan huolensa. Alaotsikossa jopa mainitaan “rogue miljardöörit” – mikä on enemmän kuin vaikuttavaa valtavirran kannalta.

Sveitsi on tehnyt ehdotuksen tutkiakseen mahdollisuutta pimentää aurinkoa. Onneksi tästä asiasta ei päästy yksimielisyyteen YK:n yleiskokouksessa. Koska vastarinta oli niin suuri, Sveitsi peruutti tämän hakemuksen. Yhdistyneiden kansakuntien ympäristöohjelma (UNEP) julkaisi  raportin SRM-tutkimuksen tilasta viime vuonna ja sanoi olevansa “syvästi huolissaan empiirisen tiedon puutteesta mahdollisista riskeistä, vaikutuksista ja tahattomista seurauksista”.

Sveitsin ehdotusta tukivat Monaco, Georgia ja Israel. Katkerimmat vastustajat olivat Tyynenmeren saarivaltiot, Kolumbia, EU ja “Afrikkalainen ryhmä”. Raportin mukaan myös Yhdysvallat, Saudi-Arabia ja Japani suhtautuvat myönteisesti laajamittaiseen geoinsinööriin ja yrittäisivät vaikuttaa olemassa oleviin YK:n rakenteisiin ja heikentää niitä.

On olemassa organisaatio nimeltä Just Deliberation on Solar Geoengineering (DSG), joka haluaa edistää geotekniikkaa. Tämän ryhmän toimintaa on syytä seurata. Perustaja ja toimitusjohtaja on Dr. Shuchi Talati päällä. Tietysti mikä tahansa geotekniikan muoto, jolla on globaali vaikutus, olisi monen miljardin dollarin bisnestä – joten on ymmärrettävää, että tavalliset epäilyttävät miljardöörit kokevat täällä hyvää bisnestä.