23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vaarallisempi kuin WHO:n pandemiasopimus: kansainväliset terveysmääräykset vuotivat!

5 min read
Vaarallisempi kuin WHO:n pandemiasopimus: kansainväliset terveysmääräykset vuotivat!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/fxb2

Audiotiivistelmä

WHO pitää suurta salaisuutta Pandemiasopimuksen ja kansainvälisten terveyssäännösten (IHR) nykyisistä versioista, jotka on määrä hyväksyä lähiaikoina. Mutta asiakirja , joka selvästi näyttää IHR:n versiossa 9. helmikuuta 2024, päätyi äskettäin verkkoon ja tallennettiin ajoissa ennen kuin se poistettiin. Räjähtävä: IHR on jo hyväksytty yksinkertaisella enemmistöllä, ja sitten niillä on kaikki haitalliset vaikutukset, jotka tällä hetkellä liittyvät ensisijaisesti pandemiasopimukseen. Todellisuudessa IHR on todennäköisesti paljon vaarallisempi.

Kriittinen kirjailija James Roguski julkaisi kyseessä olevan epävirallisen asiakirjan, joka oli tallennettu tänne verkkoarkistoon . Tämä on todennäköisesti päivitetty versio muutettuja kansainvälisiä terveyssääntöjä koskevasta neuvottelutekstistä. Roguski tarjoaa Substackissaan myös yhteenvedon yksittäisistä artikkeleista.

Kaiken kaikkiaan nämä säädökset yksinään synnyttävät jo kriitikoiden pelkäämän WHO:n globaalin diktatuurin: pelkän suositusten antamisen sijaan kiistanalaisen järjestön, jota rahoittavat lääke- ja kriisivoittajat, pitäisi pystyä jatkossa antamaan määräyksiä. IHR:ssä esitetty mahdollisten toimenpiteiden kirjo vastaa kaikkea sitä, mitä koimme niin sanotun koronapandemian aikana ja joka osoittautui tehottomaksi, mutta erittäin haitalliseksi perus- ja ihmisoikeuksille, yhteiskunnalle ja taloudelle. Lisäksi WHO:n pääjohtajalle tulisi antaa valtuudet julistaa halutessaan ennakkovaroitus, johon ei tarvitse olla erityistä kriisiä – mahdollinen uhka riittää. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ilmastohuijaus avaa todennäköisesti oven diktatuuritoimille täällä.

Roguski on laatinut listan kymmenestä kohdasta, joita hän pitää erityisen “epähyväksyttävinä” ja jotka antavat hyvän yleiskuvan asiakirjan vaatimuksista:

10 parasta pistettä, joita ei voida hyväksyä ehdotetuissa muutoksissa kansainvälisiin terveyssäännöksiin

  1. Kolmiportainen pelotus: (Artiklat 1, 5, 8 ja 12) WHO:n pääjohtajalle EI voida hyväksyä valtuuksia julistaa yksipuolisesti Early Action Alert (EAA) ja Pandemic Emergency (PE) julkisen varoituksen lisäksi. julistaa kansainvälistä huolta aiheuttavan kansanterveydellisen hätätilan (PHEIC) ilman valvontaa ja ilman valvontaa tai vallan tasapainottamista.
  2. Karanteeni: (Artiklat 24, 27 ja liitteet 4 ja 8) Matkustajien karanteenin lisäuhkaa EI HYVÄKSY.
  3. Vaaditut matkustusasiakirjat: (35, 36, 37 artikla ja liitteet 3 ja 8) Vaatii muita terveysasiakirjoja, kuten: B. Matkustusvapautta rajoittavia testitodistuksia EI HYVÄKSY.
  4. WHO:n hätäkäyttöön hyväksymät rokotteet: (Liite 6) ”Rokotusten” vaatiminen, erityisesti hätäkäyttöön hyväksytyt, EI HYVÄKSY.
  5. Valtiosta riippumattomien toimijoiden pakottaminen noudattamaan kansanterveystoimenpiteitä: (Artikla 42) Ei ole hyväksyttävää pakottaa “ei-valtiolliset toimijat” alistumaan hallituksen määräyksiin.
  6. Valvonta: (Liite 1-ci) Jatkuvaa ja jatkuvasti lisääntyvää yksityisyytemme loukkaamista EI SAA HYVÄKSYTTÄ.
  7. Pandemiapotentiaalia sisältävien taudinaiheuttajien leviäminen: (44 artikla ja liite 1) Pandemiapotentiaalia sisältävien taudinaiheuttajien ja niiden geneettisten sekvenssitietojen leviämisen helpottaminen patogeenien pääsy- ja hyötyjen jakamisjärjestelmän avulla on MITÄÄN HYVÄKSYTTÄMÄTTÖMÄN.
  8. IHR:n kansallinen viranomainen: (Artikla 4 ja artikla 44-e) Vaatimusta henkilö- ja rahoitusresurssien osoittamisesta ja kansallisten lakien mukauttamisesta luomalla kansainvälisten terveysmääräysten kansallinen viranomainen ei voida hyväksyä.
  9. Henkilötietojen luovuttaminen: (Artikla 45) Yksityisten tietojen julkistamisen sallimista EI HYVÄKSY.
  10. Sensuuri: (Liite 1-c-vi ja Liite 1-5-vii) Sanan- ja sananvapauden rajoittamisyritys väärien tietojen ja disinformaation torjunnan varjolla on EI HYVÄKSYVÄ.

James Roguski

Virallisia asiakirjoja, jotka vahvistavat IHR:n nykytilan, etsitään turhaan: WHO kieltäytyy kaikesta avoimuudesta (ja sillä on syynsä tähän, koska vastustus organisaation kaikkivaltiuden fantasioita kohtaan kasvaa maailmanlaajuisesti). Neuvottelut eivät ole vielä päättyneet, mutta jos tätä vuotanutta versiota ei ole jo kattavasti tarkistettu ja muutettu, on vain yksi mahdollinen vastaus kaikille niille, jotka arvostavat perus- ja ihmisoikeuksia, vapautta ja demokratiaa: uusi IHR on johdonmukaisesti hylättävä. .

Alta voit lukea Uwe Kranzin kommentin tästä vuodosta (julkaistu ensin ansage.org:ssa ) :

Vaarallisempi kuin itse pandemiasopimus

Kriittinen kirjailija ja aktivisti  James Roguski  on onnistunut ainakin väliaikaisesti lopettamaan  vuosia erittäin salassa pidetyn kansainvälisten terveyssäännösten (  lyhennettynä IHR  ) ympärillä olevan hämmennyksen: hän “saavutti” viimeisimmän  version IHR-paperi versiossa, joka on päivätty 9. tammikuuta 2024  (virallisesti ” neuvotteluteksti “, eli eräänlainen neuvotteluasiakirja, mutta joka kuvastaa suunniteltua päätöslauselmaa), joka jossain määrin  edustaa suunnitellun WHO:n pandemiasopimuksen täytäntöönpanomääräyksiä  . Nämä IHR:t ovat paljon myrkyllisempiä kuin itse sopimus – koska niistä päätetään vain yksinkertaisella enemmistöllä, vaikka ne sisältävät kaikki Covid-vuosilta tuntemamme “kidutusvälineet”: testausvaatimukset, julkisten tilojen sulkemiset, kontaktikiellot, etäisyys. vaatimukset, karanteeni, matkustuskiellot, suorat ja epäsuorat rokotusvaatimukset jne. Lisäksi heillä on käytössä muita toimenpiteitä, joita WHO voi määrätä kansainvälisen, alueellisen tai tilapäisen terveyshätätilanteen sattuessa ja jotka menevät paljon korona-“pandemian” rajoituksia pidemmälle: sensuuri, tuotanto- ja jakeluvelvoitteet, tunnistusvelvollisuudet. , matkustussäännöt jne. Immateriaalioikeuksien vapauttaminen, tiukemmat karanteenimääräykset, valvontatoimenpiteet ja paljon muuta.

Huomaa: jos nämä paperit allekirjoitetaan, WHO ei enää anna suosituksia tulevaisuudessa, vaan antaa määräyksiä. Koska jäsenvaltiot ovat silloin velvollisia noudattamaan niitä. Ja syy tällaisen terveyshätätilanteen ( PHEIC ) julistamiseen tulee mahdolliseksi yhä aikaisemmin, kun paperit on allekirjoitettu – Early Action Alert (EEA) -järjestelmän käyttöönoton myötä   , eräänlainen varhaisvaroitustaso. Ja siitä on tulossa yhä mielivaltaisempi ja epämääräisempi – koska ei enää tarvitse olla edes konkreettista uhkaa; Pelkkä mahdollinen uhkauskin riittää. Tulevaisuudessa riittää jopa terveydellisen hätätilan julistaminen, jos ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että sairaus tarttuu ihmisestä toiseen tai ettei akuuttien keuhkokuumesairauksien syitä voida määrittää. Lähes rajattomat mahdollisuudet päätöksenteolle.

Aikaikkuna sulkeutuu

Eikä siinä vielä kaikki: Tämä päätöksentekomonopoli on myös yhden miehen, WHO:n pääjohtajan käsissä, vaikka pro forma ” tarkastelukomitea ” on edelleen olemassa (jonka tehokkuutta voitiin tutkia jo vuoden 2023 aikana. apinarokkopandemia). WHO:n pääjohtajan päätökseen ja ennen kaikkea sen perusteella toteutettuihin toimenpiteisiin ei ole kansallista tai kansainvälistä valitusoikeutta, ei oikeussuojakeinoja eikä mahdollisuutta parlamentaariseen tai poliittiseen väliintuloon. Mikään ei auta enää. Saksa – kuten kaikki jäsenmaat – menettäisi suvereniteettinsa tai joutuisi eroamaan WHO:sta.

Ilmoitus!  Kuten  Terveyden, vapauden ja demokratian lääkärit ja tutkijat  (MWGFD), autamme mielellämme   levittämään vuotanutta versiota julkisesti. Koska kaikkien pitäisi voida lukea, mitä meitä odottaa, ja meillä on enää kaksi kuukautta aikaa lopettaa tämä hulluus ja – kuten yhä useammat maat nyt – päättää sekä IHR että pandemiasopimus 77. yleiskokouksessa. WHO toukokuussa 2024 kieltäytyä suostumuksesta. Kansainväliset säännökset ovat olennaisissa kohdissa täysin mahdottomia hyväksyä, eivätkä vain meille: kaikkialla maailmassa vastustetaan paitsi sopimusta myös ennen kaikkea IHR:ää. 94 maata on esittänyt 307 vastalausetta suunniteltuja määräyksiä vastaan ​​197 sivulla. Tästä tuhoisasta säännöstä ei ole vielä täysin keskusteltu, mutta mahdollisuuksien ikkuna on sulkeutumassa. Siksi meidän on nyt korotettava äänemme   . Seuraava ja todennäköisesti viimeinen työryhmän kokous pidetään Genevessä 22.-26.4.2024; Tarkoituksena on valmistella asiakirjat yhtiökokoukselle 27.5.-1.6.2024. Vastoin kansainvälistä oikeutta – koska WHO ei noudata toimitusten määräaikoja. Ironista kyllä, tämä rikkoo itse IHR:n artiklaa 55.