22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Paavi Franciscus tuomitsee “rokotusskeptikot” ja kutsuu COVID-rokotuksista kieltäytymistä “lähes itsemurhaa aiheuttavaksi kieltämisen teoksi”.

4 min read
Paavi Franciscus tuomitsee “rokotusskeptikot” ja kutsuu COVID-rokotuksista kieltäytymistä “lähes itsemurhaa aiheuttavaksi kieltämisen teoksi”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/x0k4

Audiotiivistelmä

Paavi Franciscus on jälleen tuominnut abortin aiheuttamien COVID-19-rokotteiden arvostelijat ja sanonut, että rokotteiden vastustaminen “vaivaa” häntä, koska “vastalääkkeen vastustaminen on lähes itsemurhaista kieltämistä”.
Osana hiljattain julkaistuja muistelmiaan toimittaja Fabio Marchese Ragonan haastattelusarjassa paavi Franciscus toi esiin ajatuksiaan ja reaktioitaan COVID-19-aikakaudesta, mukaan lukien abortin saastuttamat COVID-pistokset ja hänen lämmin vastaanottonsa niitä kohtaan, kirjoittaa Michael Haynes .

Paavi pilkkasi niitä, jotka eivät ottaneet injektiota tai jotka julkisesti puhuivat sitä vastaan, sanoen:

Tiedän kuitenkin, että monet ihmiset ovat liittyneet liikkeisiin, jotka vastustavat rokotteiden antamista. Tämä häiritsi minua, koska minun silmissäni vastalääkkeen vastustaminen on lähes itsemurhaa aiheuttava kieltäminen.

Franciscus tuomitsi kierosti myös kardinaali Raymond Burken, joka vastusti voimakkaasti rokotuksia ja joka myös joutui sairaalaan COVID-19:n takia ja sai vakavia terveysongelmia.

“Piispojen joukossa oli jopa muutamia rokotevastaisia: jotkut olivat lähellä kuolemaa”, Franciscus julisti ja toisti peitellyn vitsin, jonka hän teki yhdysvaltalaiselle kardinaalille vuonna 2021.

Viitaten COVIDiin liittyviin lukituksiin “synkkänä skenaariona”, Franciscus totesi, että “tämä synkkä skenaario alkoi muuttua ensimmäisten rokotteiden saapuessa”, mainitsematta monia sivuvaikutuksia, jotka liittyivät kokeellisten piikkien käyttöönottoon, mukaan lukien sydän-, aivo- ja veritautien lisääntyminen .

Paavi, joka on pysynyt alusta asti rokotusten suorasukaisena puolestapuhujana, totesi, että “yleinen pelko syntyi, kun pinnallisissa selityksissä rokotteiden vaikutuksesta puhuttiin viruksen pistämisestä kehoon. Väitettiin myös, että pulloissa oli pelkkää vettä; jotkut jopa väittivät julkisesti, että ihmisiin istutettiin mikrosiruja.”

“Kaikki tämä”, hän sanoi, “aiheutti hämmennystä ja paniikkia.”

Varsinkin COVID-19:ään liittyvien rajoitusten huipentuessa Franciscus vaati säännöllisesti “moraalista velvollisuutta” ottaa aborttiin vaikuttava injektio “rakkauden tekona”. Jo loppukesästä 2020 hän ehdotti, että “kaikkien” tulisi ottaa COVID-19-rokote. “Uskon, että eettisesti kaikkien pitäisi ottaa rokote”, hän sanoi. Paavi lisäsi, “että se on tehtävä”.

Tammikuussa 2021 Franciscus ja paavi Benedictus XVI olivat ensimmäisten joukossa, jotka saivat abortin saastuttamat rokotukset, sillä Pfizer toimitti rokotukset Pyhälle istuimelle. Molemmille miehille annettiin sitten tehosterokotuksia injektiosta seuraavien kuukausien aikana.

Tätä kommentoidessaan Franciscus kertoi Ragonalle: “Kun ensimmäiset toimitukset saapuivat Vatikaaniin, varasin heti ajan rokotukseeni; myöhemmin sain myös tehosterokotukset, ja luojan kiitos, en saanut virusta.”

Paavi oli tyytyväinen aloitteeseen, jonka hän teki paavin kappalaisen, kardinaali Konrad Krajewskin kanssa ja jossa hän kutsui taloudellisesti vähävaraisia ja “transsukupuolisia ihmisiä” saamaan pistoksensa Vatikaanissa.

Pfizer valmistaa aborttipillereitä sekä COVID-19-ruisketta, johon liittyi HEK 293 -solulinjan testaaminen , joka on peräisin Alankomaissa 1970-luvulla abortoidun terveen vauvan munuaiskudoksesta. Eettinen kysymys ei näytä lannistavan Franciscusta, ja hän tapasi salaa kahdesti Pfizerin toimitusjohtajan Francis Bourlan vuonna 2021, ja Bourla puhui myös Vatikaanin isännöimässä terveyskonferenssissa .

Vatikaani määräsi myös COVID-rokotukset Vatikaanin työntekijöille ja vierailijoille, poisti mahdollisuuden testata “negatiivisesti” viruksen suhteen ja sallii vain todisteen viruksesta toipumisesta vaihtoehtona rokotukselle. Lisämandaatti johti siihen, että kolme sveitsiläistä turvamiestä menetti työpaikkansa vuonna 2021 kieltäydyttyään ottamasta abortin saastuttamaa pistosta.

COVID-injektiomandaatti päättyi lopulta kesäkuussa 2022, vaikka sitä jatkettiin Sveitsin vartijoiden osalta. Tammikuuhun 2023 asti COVID-ruiskeet olivat vielä pakollisia toimittajille, jotka halusivat seurata paavia paavin matkoilla – mandaatti päättyi huhtikuussa.

Kardinaali Burke korosti injektioiden läheistä yhteyttä aborttiin ja totesi toukokuussa 2020, että “ei ole koskaan moraalisesti perusteltua kehittää rokotetta käyttäen abortoitujen sikiöiden solulinjoja” ja että ajatus siitä, että sitä ruiskutetaan jonkun kehoon, on “oikeutetusti kauhea”. Hän totesi myös, että rokotuksia ei pitäisi pakottaa kansalaisille “totalitaristisella tavalla”.

Samanlaista suorasukaista kritiikkiä injektioita kohtaan ovat toistuvasti esittäneet myös prelaatit, kuten piispa Athanasius Schneider. 12. joulukuuta 2020 antamassaan uraauurtavassa puheenvuorossa piispa Athanasius Schneider – yhdessä kanssakirjoittajien kardinaali Janis Pujatsin, piispa Joseph Stricklandin sekä arkkipiispojen Tomash Peta ja Jan Pawel Lenga kanssa – ilmaisi vahvan vakaumuksensa siitä, että “sanomattoman rikoksen” abortin saastuttaman rokotteen käyttö ei missään olosuhteissa “voi olla hyväksyttävää katolisille”.

Sen jälkeen lukemattomat tutkimukset ja monet tuhannet tiedemiehet ja johtavat terveydenhuollon ammattilaiset, mukaan lukien Nobel-palkitut, sekä lääketieteen ammattilaiset ovat todistaneet, että COVID-rokotteita seuranneet ja niistä aiheutuneet vammat ja kuolemantapaukset ovat olleet ennennäkemättömän suuria. Viimeisimmän varovaisen arvion mukaan yli 17 miljoonaa ihmistä maailmassa on kuollut pistosten saamiseen, mikä tekee tästä historian pahimman ihmisen aiheuttaman lääketieteellisen katastrofin.

Yhdysvaltain liittovaltion rokotehaittojen raportointijärjestelmä (VAERS) raportoi 23. helmikuuta 2024 mennessä muun muassa 37 231 kuolemantapausta, 214 906 sairaalahoitoa, 21 524 sydänkohtausta ja 28 214 sydänlihastulehdus- ja sydänpussitulehdustapausta. Huhtikuussa 2022 Israelissa tehty tutkimus osoittaa, että COVID-infektio itsessään ei ole täysin vastuussa sydänlihastulehdusten määrästä, vaikka laajalti väitetäänkin päinvastaista.

VAERS-raportit ovat teknisesti vahvistamattomia, koska kuka tahansa voi lähettää sellaisen, mutta Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) tutkijat ovat todenneet, että “mRNA-pohjaisen COVID-19-rokotuksen jälkeen VAERS-järjestelmään toimitettujen sydänlihastulehdusilmoitusten vahvistusaste on korkea”, minkä vuoksi he päättelevät, että “aliraportointi on todennäköisempää” kuin yliraportointi. Yhdysvaltain terveysministeriön (HHS) terveydenhuollon tutkimus- ja laatuvirastolle (Agency for Healthcare Research and Quality, AHRQ) vuonna 2010 toimitetussa raportissa varoitettiin, että VAERS kirjasi “alle 1 prosenttia rokotteiden haittavaikutuksista”.