23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Maailmanlaajuisia “äkillisiä” ja “ylimääräisiä” kuolemantapauksia ei voida enää jättää huomiotta.

7 min read
Maailmanlaajuisia “äkillisiä” ja “ylimääräisiä” kuolemantapauksia ei voida enää jättää huomiotta.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/nozi

Audiotiivistelmä

Kanadalaisen tutkimuksen mukaan lähes 17 miljoonaa ihmistä on saattanut kuolla Covid-19-rokotteeseen kahden ensimmäisen vuoden aikana sen käyttöönotosta. Preprint-tutkimuksen, jonka pituus on 180 sivua, otsikko on COVID-19-rokotteeseen liittyvä kuolleisuus eteläisellä pallonpuoliskolla.

Tutkijaryhmä oli päätellyt kuolemantapausten määrän ekstrapoloimalla tietoja 17 eteläisen pallonpuoliskon maasta. Ne olivat Argentiina, Australia, Bolivia, Brasilia, Chile, Ecuador, Kolumbia, Malesia, Malesia, Uusi-Seelanti, Paraguay, Peru, Filippiinit, Singapore, Etelä-Afrikka, Suriname, Thaimaa ja Uruguay.

Kaikkiaan nämä maat “käsittävät 9,10 prosenttia maailman väestöstä, 10,3 prosenttia maailman COVID-19-rokotuksista (rokotusten määrä 1,91 injektiota henkilöä kohden, kaikki ikäryhmät), lähes kaikki COVID-19-rokotetyypit ja -valmistajat ja kattavat neljä maanosaa”. Menetelmällisesti tämä on järkevä lähestymistapa.

Tutkimuksen mukaan “17 maassa ei ole todisteita COVID-19-rokotteiden hyödyllisestä vaikutuksesta kaikkien syiden kuolleisuuteen (ACM) ajoittaisten tietojen perusteella. COVID-19-rokotusten ja ACM:n suhteellisen vähenemisen välillä ei ole ajallista yhteyttä. Asia on päinvastoin.” Maallikon kielellä sanottuna rokotteet olivat tappaneet enemmän ihmisiä kuin ne olivat muka parantaneet tai suojelleet.

Todellinen kuolleiden määrä voi olla paljon enemmän miljoonia. Ross Lazaruksen ja Michael Klompasin vuonna 2009 laatiman Harvard Pilgrim Health Care -apuraharaportin mukaan vain 1 prosentti rokotteiden haittavaikutuksista ilmoitetaan.

“Lääkkeiden ja rokotteiden aiheuttamat haittatapahtumat ovat yleisiä, mutta niistä raportoidaan liian vähän. Vaikka 25 prosenttia avohoitopotilaista kokee lääkkeiden haittavaikutuksia, alle 0,3 prosenttia kaikista lääkkeiden haittavaikutuksista ja 1-13 prosenttia vakavista tapahtumista ilmoitetaan Food and Drug Administrationille (FDA). Samoin alle 1 % rokotteiden haittatapahtumista ilmoitetaan.”

Kannattaa muistaa, että 1 prosentin peukalosääntö perustuu Yhdysvalloissa koottuihin tietoihin, eikä sitä välttämättä voida soveltaa muualla. Monet lääkärit ympäri maailmaa olivat kieltäytyneet raportoimasta Covid-19-rokotteiden aiheuttamista haittavaikutuksista, koska he pelkäsivät kostoa joko Big Pharmalta tai omilta kansallisilta terveysviranomaisiltaan. Tai molemmilta!

Näin myönsi eräs huolestunut lääkäri eräälle tuttavalleni, joka joutui sairaalaan ensimmäisen Moderna-injektionsa jälkeen: “Olet osa historian suurinta ihmiskoetta. Jos lataan tapauksesi (VAERS-)järjestelmään, menetän työni.” (Toistan tämän lähes sanatarkasti).

Eräs lääkäri minun kotiseudullani tunnusti äkillisen aikuiskuolemaoireyhtymän (SADS) yleistymisen alle 40-vuotiaiden keskuudessa, mutta ohjasi kuolemantapaukset tarkoituksellisesti väärään suuntaan, sillä ne johtuivat fyysisestä, psyykkisestä ja uneen liittyvästä stressistä, jonka lukitukset aiheuttivat. Tiedotusvälineet rakastavat tällaista. Väliin jätettiin kuitenkin se, että hänen oma isänsä oli kuollut sydänkohtaukseen muutaman päivän kuluessa Pfizer-ruiskeen ottamisesta. Kuinka moni perhe maailmassa todella uskaltaa syyttää koronavirusrokotteita läheistensä äkillisistä kuolemista? Kouristelevatko he syyllisyydestä? Vai onko kyse apatiasta?

Vaikka inhimillinen päättäväisyys olisikin olemassa, monissa kolmannen maailman maissa ei ehkä ole toimivaa haittatapahtumien raportointijärjestelmää monista eri syistä. Nämä muuttujat olisi otettava huomioon kaikissa rokotteiden syy-yhteyttä koskevissa tutkimuksissa. Tämän vuoksi todelliset uhriluvut voivat vaihdella maittain. Syksyyn 2022 mennessä – kokonainen vuosi ennen kanadalaisen tutkimuksen julkaisemista – asiantuntijaryhmä oli päätellyt, että lähes 20 miljoonaa ihmistä on saattanut menehtyä Covid-19-rokotteisiin, ja lisäksi kaksi miljardia ihmistä on kärsinyt eriasteisista haittavaikutuksista.

Mutta mitä tapahtuu maissa, joita ei mainita kanadalaisessa tutkimuksessa? Tässä on otos.

Intia

Äkilliset ja ylimääräiset kuolemantapaukset ovat odotetusti lisääntymässä Intiassa, kuten muuallakin. “Pandemian” alkuvaiheessa toisinajattelevien asiantuntijoiden väitteiden perusteella olin ennustanut seuraavan skenaarion toukokuussa 2021.

Yli 18 kuukautta myöhemmin Intian National Herald -lehti esitti samanlaisen arvoituksen joulukuussa 2022 julkaistussa raportissaan: “Vaikka paniikkiin ei ole aihetta, raportit muuten terveistä ihmisistä, jotka yhtäkkiä romahtavat ja kuolevat, on tutkittava, jotta voidaan selvittää, liittyykö se rokotteisiin vai johonkin muuhun.”

Intian kansallisen rikosrekisteritoimiston (NCRB) tiedot osoittivat, että valtakunnalliset äkilliset kuolemantapaukset olivat lisääntyneet 12 prosenttia vuonna 2022, ja lähes 57 prosenttia näistä kuolemantapauksista johtui sydänkohtauksista.

Näihin synkkiin tilastoihin liittyi kuitenkin toinenkin nouseva trendi. Kansakunnan “lääkekauppiaat” hyötyivät valtavasti kuolemantapausten lisääntyessä, erityisesti sen jälkeen, kun Intiasta tuli tukikohta Covid-19-rokotteiden massatuotannolle ja viennille alennettuun hintaan. Intian rokotemagnaatti Adar Poonawalla onnistui jopa ostamaan 173 miljoonan dollarin kartanon Lontoosta!

Intia haluaa mieluummin kieltää asian. Eräät valitut “asiantuntijat” Keralasta, yhdestä Intian pahimmin saastuneista osavaltioista, liittyivät koronaviruksen kastikekastikkeeseen kiistämällä kaikki yhteydet äkillisten/ylimääräisten kuolemantapausten ja Covid-19-rokotteiden välillä. Nuorten liiallinen kuolleisuus liitettiin tupakointiin, juomiseen ja huumeiden väärinkäyttöön. Tiedotusvälineissä siteerattiin nimeltä mainitsematonta tutkimusta vuodelta 2011 todisteeksi tieteestä. Todellisuudessa tupakan ja alkoholin kulutus oli vähentynyt Keralassa jo vuosikymmeniä. Mutta kirottuja ovat vasta-argumentit; Big Pharman sianlihatynnyrillä on väliä.

Yhdistynyt kuningaskunta

Toinen kansakunta, joka on kieltämässä, on Yhdistynyt kuningaskunta. Daily Mailin 4. maaliskuuta julkaisemassa raportissa sivuutettiin yhteinen nimittäjä äkillisten/ylimääräisten kuolemantapausten lisääntymisen taustalla. Tässä muutamia otteita:

Tohtori Martin Lowe, konsultoiva kardiologi St Bartholomew’s Hospitalissa ja The Portland Hospitalissa Lontoossa, sanoo: “10-20 prosenttia sydänkohtauspotilaistani on nykyään alle 40-vuotiaita”.

“Yhdysvalloissa noin joka viides sydänkohtauspotilas on alle 40-vuotias, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa olemme ottamassa heitä kiinni. “Kun olin nuorempana lääkärinä, oli äärimmäisen harvinaista nähdä nuoria ihmisiä – useimmat potilaat olivat 50-60-vuotiaita tupakoitsijoita.”

Tohtori Joe Mills, Liverpool Heart and Chest Hospitalin kardiologian erikoislääkäri, lisää: “Olemme huomanneet, että erityisesti viimeisten viiden vuoden aikana sydänkohtauksia on saanut yhä useammin nuorempia, noin 20-vuotiaista ylöspäin.

“Nyt kardiologina ei edes kohottaisi kulmakarvojaan, kun näkee jonkun kolmekymppisen – siitä on tulossa melko tyypillistä, mikä on pelottavaa.” Kardiologin mukaan sydänkohtaus on jo melko tyypillistä, ja se on pelottavaa.

Nämä brittiläiset asiantuntijat syyttivät “useita tekijöitä… kuten huonoa ruokavaliota ja liikalihavuutta, istumatonta elämäntapaa, tyypin 2 diabetekseen sairastuvien nuorten määrän kasvua (johon liittyy paksumpi ja tahmeampi veri, joka lisää veritulppien ja siten sydänkohtausten riskiä), tupakointia ja alkoholia”.

Mitä tulee verihyytymiin, nämä asiantuntijat varmasti jättävät tarkoituksella huomiotta pitkien kumimaisten, muukalaismaisten hyytymien yleistymisen, jotka ovat säikäyttäneet palsamoijat vuodesta 2021 lähtien?

Japani

Japani oli ehkä ainoa merkittävä talous, joka suhtautui rokotteisiin hieman epäröiden. Ilmeisesti Japanissa ei ollut rokotevelvoitteita. Tietoon perustuva suostumus edellytti lääkärin ja vastaanottajan välistä keskustelua ennen suostumuslomakkeen allekirjoittamista.

Kun haittavaikutustietoja oli saatu, muutamat arvostetut asiantuntijat professori Masanori Fukushiman johdolla varoittivat, että kokeelliset rokotukset voivat lopulta vaarantaa miljardeja ihmishenkiä. Professori Takayuki Miyazawa, joka oli aikoinaan itsekin rokotteen puolestapuhuja, lähti jopa kaduille varoittamaan kansalaisiaan rokotteen tappavuudesta.

Syyskuussa 2022 haittavaikutusten nopea tulva pakotti Japanin lopettamaan AstraZenecan Covid-19-rokotteiden jakelun. Valtakunnallisesti annettiin vain 120 000 pistosta 120 miljoonasta sovitusta annoksesta. Huhujen mukaan eräs Kaakkois-Aasian valtio etsi ja jakoi lopulta miljoonia näistä käytöstä poistetuista rokotteista – ilmaiseksi – osana maanlaajuista rokotuskampanjaansa. Nämä annokset oli väitetysti merkitty “ostoiksi”.

Kuten kaikessa globaaliin koronapsykoosiin liittyvässä, totuus ja voitontavoittelijat ovat edelleen olemassa. Mutta ei niin Japanin kohdalla.

Japanin asiantuntijoiden suurin pelko on “Japanin sukupuuttoon kuoleminen” rokotteiden seurauksena. Kutsutaan sitä “vaxtinctioniksi”. Mutta onko tämä hälytys perusteltu? No, hallituksen budjetti “koronavirusrokotteiden aiheuttamien terveyshaittojen korvaamiseen” vuodelle 2023 on 110-kertaistettu – 360 miljoonasta jenistä 39,77 miljardiin jeniin!

Japanin rokotekysymysten tutkimusryhmän 11.1.2024 julkaisemat havainnot kuvaavat yhtä synkkiä näkymiä. Tässä on ote Aussie17:n äskettäisestä kirjoituksesta:

Kioton yliopiston emeritusprofessori Masanori Fukushima käsitteli kiireellisesti tutkimuksessa paljastuneita erilaisia haittavaikutuksia. “Kirjallisuuden systemaattinen tarkastelu on paljastanut järkyttäviä tietoja”, hän totesi ja asetti heti aluksi vakavan sävyn. “Tuhansissa artikkeleissa on raportoitu rokotuksen jälkeisistä haittavaikutuksista, jotka vaikuttavat ihmisen patologian kaikkiin mahdollisiin osa-alueisiin – silmätaudeista psykiatriaan.” Huomauttaen näiden löydösten laajan laajuuden hän korosti, että “tällainen raportointi lääkkeiden sivuvaikutuksista tai vastaavista on ennennäkemätöntä”.

Toisin sanoen rokotteet eivät ainoastaan aiheuta äkillisiä ja ylimääräisiä kuolemantapauksia, vaan ne tukahduttavat aktiivisesti elimistön luonnollista immuunijärjestelmää. Lääketieteellisessä kielenkäytössä tätä tilaa kutsutaan immuunipuutosoireyhtymäksi (IDS), joka on täsmälleen sama kuin hankittu immuunipuutosoireyhtymä (AIDS) ilman HIV-katalyyttiä.

Etelä-Korea

Myös Etelä-Korea on hiljalleen tottumassa rokotteiden tappavuuteen. Koska Aussie17 on yksi parhaista tämän aihepiirin kirjoittajista, lainaan jälleen muutaman otteen hänen viimeisimmästä raportistaan.

Sydämellinen lehdistötilaisuus, jossa Etelä-Korean kansalaisyhteisön edustajat vaativat välittömiä toimia COVID-19-rokotteen uhrien perheiden kohtaamien traagisten jälkiseuraamusten korjaamiseksi. Cho Su-kyung, Life Recovery Citizens’ Group Coalition -ryhmän puheenjohtaja, ja Kim Doo-kyung, COVID-19-rokotteen uhrien perheyhdistyksen puheenjohtaja, valottivat vakavaa asiaa: hätäisesti hyväksytyn COVID-rokotteen kokeellisen geeniterapian aiheuttamia vakavia sivuvaikutuksia.

“Rokotteen sivuvaikutusten vuoksi on tapahtunut noin 2 700 kuolemantapausta ja noin 19 000 vakavaa tapausta.” “Nämä ovat virallisia tilastoja, mutta todellisten lukujen sanotaan olevan yli 10-kertaisia!”

Kun otetaan huomioon, että 96 prosenttia Etelä-Korean 51,7 miljoonan asukkaan väestöstä on rokotettu, nämä viralliset luvut – jos ne todellakin ovat paljon todellisia lukuja pienempiä – antavat synkän kuvan rokotteiden turvallisuudesta ja valvonnasta. Rokotteiden sivuvaikutuksiin mahdollisesti liittyvien kuolemantapausten määrä on noin 27 000, mikä tarkoittaa, että noin yksi kuolema sattuu jokaista 1 915 rokotettua kohti. Tämä luku herättää monissa ihmisissä suurta huolta rokotteiden riskeistä.

Rokotteiden hävittämisohjelma

Muut bioteknisesti valmistetut rokotteet ovat osoittautuneet yhtä tappaviksi tai jopa pahemmiksi kuin Covid-19-rokotteet. Globalistien “vaxtinction”-agendaa on ajettava kaikin keinoin, millä tahansa kuvitteellisella tai keinotekoisella verukkeella.

Covid-19:n pelkotekijän vähetessä tasaisesti – ja tehosterokotusten määrä vähenee nopeasti – Yhdysvaltain tautienvalvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) on vaivihkaa luokitellut tämän aikoinaan pelottavan “maailmanlaajuisen pandemian” samalle tasolle tavallisen flunssan kanssa.

Muita uusia lääketieteellisiä pelkoja on keksittävä tai liioiteltuja. Stetoskooppiin pukeutuneet farmaseutit eli “lääkärit” suostuttelevat haavoittuvia perheitä ottamaan uusimman ennaltaehkäisevän injektion. Kyse on “lasten ja vanhusten suojelemisesta”.

Gellerin raportin mukaan, joka on päivätty 5. tammikuuta 2024: “Riippumattomat tutkijat havaitsivat “hyvin hälyttävän” ja “huolestuttavan” piikin vastasyntyneiden kuolemantapauksissa Ranskassa samaan aikaan, kun imeväisikäisille tarkoitetut rokotteet otettiin käyttöön. Tutkijoiden mukaan tämä lisääntyminen osuu samaan aikaan Beyfortus RSV (respiratory syncytial virus) -rokotteen käyttöönoton kanssa ranskalaisissa sairaaloissa, joka alkoi 15. syyskuuta 2023. Lääkettä tarjotaan “kertaluonteisena pistoksena juuri ennen RSV-kautta tai sen aikana syntyneille imeväisille ja alle 8 kuukauden ikäisille ennen kauden alkua” sekä joillekin “korkean riskin 8-19 kuukauden ikäisille imeväisille”.””

Kuinka monta uutta rokotetta vielä määrätään tai “suositellaan” pahaa-aavistamattomille ihmisille maailmanlaajuisesti? Tai vielä tarkemmin, mikä on ihanteellinen väestökato globalistien näkökulmasta?