22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vihreät miljardöörit ja ilmastoaktivistit maksavat Hollywoodin käsikirjoittajille ilmastotuhopropagandan levittämisestä elokuvissa.

3 min read
Vihreät miljardöörit ja ilmastoaktivistit maksavat Hollywoodin käsikirjoittajille ilmastotuhopropagandan levittämisestä elokuvissa.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/sscj

Audiotiivistelmä

Ryhmä ilmastoaktivisteja Kalifornian Los Angelesista liittoutuu ilmastomiljardöörien kanssa hallitakseen Hollywoodin käsikirjoituksia ja edistääkseen ilmastotuhopropagandaa elokuvien ja television kautta.
Ilmastoaktivistiryhmä, joka käyttää nimeä “Good Energy”, haluaa tehdä yhteistyötä Hollywoodin käsikirjoittajien kanssa, jotta elokuvakäsikirjoituksiin saataisiin sisällytettyä ilmastonmuutosta koskevia kertomuksia. Heidän “pelikirjassaan” he toteavat, että ilmasto voi olla “generatiivinen linssi, jonka avulla voidaan tarkastella mitä tahansa aihetta tai hahmoa”. Ryhmä ohjeistaa Hollywood-kirjailijoita tekemään hahmoista helpommin samaistuttavia saamalla heidät osoittamaan vihaa, masennusta ja surua “ilmastokriisiä” kohtaan.

Aktivistiryhmää tukevat miljardöörien säätiöt, kuten Bloomberg Philanthropies, Sierra Club, Walton Family Foundation, Doc Society Climate Story Unit, Earth Fund ja Climate Emergency Fund.

Ilmastoaktivistit lupaavat tunkeutua puoleen kaikista uusista Hollywood-elokuvista seuraavien kolmen vuoden aikana.
Good Energy lupaa istuttaa ilmastohälytyksen kaikenlaisiin elokuviin. Heidän ilmastotuhoaan ajetaan elokuvissa, joilla ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa. Ryhmä julkaisi hiljattain “Playbook for Screenwriting in the Age of Climate Change” (Näytelmäkirja käsikirjoittamiseen ilmastonmuutoksen aikakaudella). He väittävät, että näytelmäkirja on “nyt alan tärkein opas, jonka avulla ilmasto voidaan sisällyttää mihin tahansa tarinaan tai genreen”.

Good Energy on jo ilmoittanut yhteistyöstä Apple TV+:n ja Scott Z Burnsin kanssa Extrapolations-sarjassa. Sarjassa tutkitaan, miten maapallon muuttuva ilmasto vaikuttaa perheeseen, työhön, uskoon ja selviytymiseen. Ryhmä on “omistautunut” muuttamaan nykyajan televisiota ja elokuvaa ja varmistamaan, että seuraavien kolmen vuoden aikana 50 prosenttia uusista ohjelmista sisältää ilmastonmuutoksen juonikuvioita ja luonnehdintaa.

Good Energy tarjoaa elokuvantekijöille muutamia vaihtoehtoja: “Kuvitellaan uudelleen, miltä näyttää, jos hahmo syö kasvisruokavaliota, osallistuu mielenosoitukseen tai kierrättää vintage-vaatteita. Ja jos tarinasi vaatii jahdin, mikset tekisi siitä aurinkoenergialla toimivaa.”

Ilmastotuhopropaganda ei näytä toistaiseksi olevan kovin tehokasta elokuvissa. Glasgow’ssa vuonna 2021 pidetyn COP 26 -kokouksen aikana ilmastonmuutoshysteria oli upotettu seitsemään saippuaoopperaohjelmaan, muun muassa Coronation Streetiin ja Eastendersiin. Ilmastotuhopropagandaa lisättiin olemassa oleviin juonikuvioihin, eikä se saanut hyvää vastaanottoa, sillä katsojat siirtyivät pois dogmasta.

Ilmastomiljardöörit rikastuvat käyttämällä aktivistiryhmiä pelinappuloina massojen manipuloinnissa.
Ilmastomiljardöörit jatkavat propagandan käyttöä omaksi hyödykseen pelon lietsomisen ja ihmisten tunteita hyväksikäyttävien toimintakehotusten kierrossa. Teknisesti ottaen nämä ilmastomiljardöörit saavat vahvistusta ja rikastuvat, kun he käyttävät aktivistiryhmiä pelinappuloina. Hämmentääkseen, hallitakseen ja manipuloidakseen massoja nämä miljardöörit käyttävät äänekkäimpiä, herkkäuskoisimpia ja hyveellisimpiä ihmisiä tukemaan tarinoitaan ja edistämään kollektivismia. Kun nämä ilmastonmuutosnarratiivit iskostetaan vaikutuksille alttiiden nuorten alitajuntaan, ilmastohysterian kierre jatkuu. Irrationaalisen liikkeen kasvaessa globaali eliitti saa lisää valtaa, ja ihmiset ympäri maailmaa kärsivät heidän kalliista ja rajoittavista politiikoistaan.

New Yorkin entinen pormestari Michael Bloomberg rahoittaa hysteriaa voittoa tavoittelemattoman järjestönsä Bloomberg Philanthropiesin kautta. Voittoa tavoittelematon järjestö pyrkii manipuloimaan poliitikkoja aivopesemällä massat toimimaan ja toteaa, että “tarkka ja ymmärrettävä tarinankerronta ilmastovaikutuksista ja -ratkaisuista voi kasvattaa yleisön tukea ja motivoida päättäjiä”. Climate Emergency Fund -rahastoa rahoittaa Aileen Getty, joka rahoittaa Just Stop Oil -mielenosoituksia, joissa sabotoidaan kriittistä energiainfrastruktuuria.

Good Energy ja ilmastohälyttäjät ovat osa itsetuhoista kuolemankulttia, joka tavoittelee “Net Zero” -hiilidioksidia. Siihen pääsemiseksi he haluavat totalitaarisen lähestymistavan ja globaalin hallinnon. Todellisessa maailmassa hiili on biologisten järjestelmien peruskivi, ja hiilidioksidi on elämän ihmeellinen molekyyli, jota kasvit käyttävät fotosynteesin aikana antaakseen takaisin happea. Jos nämä aktivistit todella välittäisivät planeetasta, he keskittyisivät sellaisiin asioihin kuin saastuminen ja raskasmetallien ja hormonitoimintaa häiritsevien kemikaalien poistaminen ruoasta ja vedestä.

Nämä ilmastopoliisit ovat kuitenkin aivopestyjä ja kontrolloituja, ja he voivat vain suoltaa hysteerisiä tarinoita väittäen samalla olevansa “tieteen” kannattajia. Heidän dogminsa on ilmeinen, ja muu maailma on saamassa kiinni siitä, että nämä ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita tarinoiden hallinnasta kuin ympäröivän maailman parantamisesta.