Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Big data -analyysi viittaa siihen, että COVID-rokotus lisää liiallista kuolleisuutta

3 min lukea
Big data -analyysi viittaa siihen, että COVID-rokotus lisää liiallista kuolleisuutta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/wpfx

Tieteellistä näyttöä Covid-mRNA-rokotusten haitallisista vaikutuksista kertyy. Preprint-vaiheessa oleva Ken Sakuran tutkimus osoittaa nyt 1,19 miljardin ihmisen tietojen analyysin perusteella, että joidenkin maiden liiallisen kuolleisuuden ja mRNA-rokotusten välillä on pikaisesti oletettava yhteys. Tutkimuksen tekijä jopa sanoo, että tämä yhteys on “selvästi todistettu” – jopa neljä kertaa enemmän ihmisiä olisi kuollut rokotukseen kuin pandemiaan.

Teknisesti kouluttamattomien näennäisfaktien tarkistamisen aikoina ja Psiramin kaltaisten epätieteellisten vihasivustojen edessä vankat tieteelliset tosiasiat ovat välttämättömiä puhtaiden todisteiden ja argumenttien kannalta. Onneksi kaikki tiedemiehet ympäri maailmaa eivät antaneet itseään tukahduttaa ja vaientaa – ja yhä enemmän on tulossa merkittävää työtä, joka tuo esiin uusien mRNA-rokotusten oletettavasti tappavat seuraukset.

Olemme kääntäneet sinulle tiivistelmän tutkimuksesta Big Data Analysis Suggests Covid-rokotus lisää korkeasti rokotettujen pohjoisen lauhkean vyöhykkeen ja pohjoisen kylmävyöhykkeen maiden liiallista kuolleisuutta Google Kääntäjän avulla:

COVID-rokotteiden on raportoitu vähentävän tehokkaita COVID-infektioita, sairaalahoitoja ja kuolleisuutta, mikä vähentää ylimääräistä kuolleisuutta pandemian aikana. Koska ne on kuitenkin kehitetty rajoitetun ajan, eivätkä ne ole saaneet päätökseen säännöllistä lääkehyväksyntäprosessia, pitkän aikavälin sivuvaikutuksista on suurta epävarmuutta.

Vakavat pitkäaikaiset sivuvaikutukset lisäävät ei-COVID-kuolleisuutta, mikä voi johtaa lisääntyneeseen ylikuolleisuuteen. Siksi on tarpeen tutkia, voisivatko COVID-rokotteet vähentää tai lisätä liiallista kuolleisuutta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Tämä tutkimus arvioi rokotusten määrän ja ylimääräisen kuolleisuuden välistä yhteyttä rokotuksen jälkeisellä kaudella (VA-PVP). Muita maailmanlaajuiseen liialliseen kuolleisuuteen vaikuttavia tekijöitä, kuten COVID-kuolema, mahdolliset COVID-viruksen jälkeiset sivuvaikutukset ja vetovaikutus (PFE), käsitellään myös sen varmistamiseksi, että VA-PVP:n ja liiallisen kuolleisuuden välinen yhteys on todistettu. olla olemassa.

Multiple lineaarista regressiomallia (MLR) käytetään arvioimaan näiden tekijöiden ja ylimääräisen kuolleisuuden välistä suhdetta . Mallit käyttävät tietoja 29 korkean rokotuksen saaneesta pohjoisen lauhkean ja pohjoisen kylmän maasta, joiden väkiluku on 1,19 miljardia.

Tämä on suurin tietojoukko, mitä tiedämme. Tulos osoittaa selvästi, että COVID-rokote lisää ylikuolleisuutta rokotuksen jälkeisinä jaksoina ja vaikutus kasvaa edelleen. Lisäksi mallimme mukaan COVID-rokotuksen aiheuttama ylikuolleisuus on korkeampi kuin itse COVID-rokotuskampanja on osoittautunut suureksi virheeksi ja se tulisi lopettaa välittömästi.Big Data -analyysi ehdottaa, että COVID-rokotteet lisäävät voimakkaasti rokotettujen pohjoisen lauhkean vyöhykkeen ja pohjoisen kylmävyöhykkeen maiden liiallista kuolleisuutta , Ken Sakura

Valittujen maiden grafiikat havainnollistavat kehitystä:

Tämän jälkeen esitellään ja käsitellään matemaattisia malleja merkittävän suhteen laskemiseksi.

Kirjoittaja tulee siihen johtopäätökseen, että mRNA-rokotusten ylikuolleisuus on jopa neljä kertaa suurempi kuin itse ns. Covid-pandemiasta.

Mainitun tutkimuksen johtopäätös

Rokotukset aiheuttavat enemmän kuolemia kuin pandemia

Tutkimuksemme tarkasteli tietoja 29 maasta, joissa rokotusaste on korkea ja jotka kattavat 14,7 % (1,19 miljardia) maailman väestöstä. On selvää näyttöä siitä, että COVID-rokotus johtaa ylimääräiseen kuolleisuuteen ja vaikutus kasvaa edelleen vuoden 2023 loppuun asti, jolloin tietomme päättyvät. Lisäksi mallimme mukaan ajanjaksolla 2020.12-2024.02 COVID-rokotuksesta johtuva keskimääräinen ylikuolleisuus on korkeammalla tasolla, noin 1,7 kertaa korkeampi kuin itse COVID-pandemia.

Ja tällä hetkellä havaittu vaikutus on yli kolme kertaa suurempi kuin itse COVID-kuolleisuus. Tämä tarkoittaa, että vaikka COVID-pandemia lopulta päättyy, liiallinen pandemiatason kuolleisuus pysyy keinotekoisesti yllä ja kasvaa merkittävästi ajan myötä. Se, että lääketieteellinen toimenpide aiheuttaa paljon enemmän kuolemia kuin itse sairaus, on järkyttävää eikä siinä ole mitään järkeä. Massiivinen rokotuskampanja on osoittautumassa epäonnistuneeksi, ja se pitäisi lopettaa välittömästi.

fiFinnish