Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

“Terveysviranomaiset” paljastavat jo uudet “rokotteet” “seuraavalle isolle asialle”

5 min lukea
“Terveysviranomaiset” paljastavat jo uudet “rokotteet” “seuraavalle isolle asialle”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/krmt

Uusi juttu NBC News -kanavalla raportoi, että kaksi uutta “lintuinfluenssarokotetta” voisi olla valmis viikkojen kuluessa Yhdysvaltain hallituksen “terveysviranomaisten” mukaan. Alaotsikon mukaan H5N1-virus on tartuttanut vähintään 36 parvea yhdeksässä osavaltiossa , mikä lisää mahdollisen leviämisen riskiä. ihmisten keskuudessa lisääntyy, kirjoittaa Stefan Stanford .

He varoittavat, että tämä “uusi flunssa” on jo alkanut “leviää helposti ihmisiin” ja he ilmoittavat myös levittävänsä näitä uusia rokoteannoksia laajasti ympäri maata, mutta missään tarinassaan he eivät mainitse, että tämä tapahtuisi uusissa vaaleissa. vuonna, mikä näyttää olevan heidän seuraava hirviönsä pysyä vallassa kaikin tarvittavin keinoin.

He väittävät, että rokotteet antavat hyvän ristisuojan karjan puhkeamisviruksia vastaan ​​ja että he ovat investoineet antigeenikirjastoon, jotta ne leviäisivät mahdollisimman nopeasti, jos erittäin tarttuva influenssakanta alkaa levitä, mutta he varoittavat myös tarinassaan, että maailmanlaajuiset terveysviranomaiset ovat edelleen huolissaan korkeasta kuolleisuudesta, joka on noin 50 prosenttia.

Jälleen kerran nostaa sitä “pelkotekijää” saadakseen mahdollisimman monet ihmiset jonoon ja ottamaan uusimman myrkkynsä, kuka muu haisee megahuijaukselta, kuten COVID, jonka hallitus ja suuret lääkeyhtiöt ovat luoneet saadakseen joukot jonoon ja tehdä kuten sanotaan, mukaan lukien todennäköisesti lisää sulkemisia ja “lääketieteellisen sotatilalain” käyttöönottoa tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina, mikä todennäköisesti saavuttaa huippunsa vähän ennen marraskuun vaaleja?

Kuten olin jo raportoinut 5. huhtikuuta ANP:stä tässä tarinassa, jonka otsikkona on “Kun yhä useammat nuoret kuolevat turbosyöpään, globalistit ottavat käyttöön seuraavan psy-op-tutkimuksensa, täydellinen ehdokas “tautiin voi olla pahempi kuin COVID”. joka päivä tuo meille lisää hämmästyttäviä todisteita siitä, että COVID oli “DOD-operaatio” [Yhdysvaltojen puolustusministeriö] amerikkalaisten tuhoamiseksi, ajattele vain, mitä he tuovat meille seuraavaksi!

NBC News kertoo myös, että yli 100 ihmistä seurataan jo H5N1-infektion merkkien varalta, ja useimmat heistä sanovat “työskennellä kotieläinten kanssa”. He raportoivat, että “valmistelut ovat hyvässä vauhdissa” ja että “jos Yhdysvallat tarvitsee rokotteita, liittovaltion hallitus voisi lähettää “satoja tuhansia annoksia” muutaman viikon sisällä, ja yli 100 miljoonaa annosta odotetaan saatavan kolmen tai neljän kuukauden kuluessa.

Tiedotteessa todetaan myös, että “CDC:n terveysviranomaiset odottavat ihmisten tarvitsevan kaksi annosta tätä rokotetta, mikä tarkoittaa, että 100 miljoonaa annosta riittää vain 50 miljoonalle ihmiselle.” Toivomme, että ihmiset ovat oppineet läksynsä COVID-rokotteesta, jonka nämä niin kutsutut “terveysviranomaiset” lupasivat estää ihmisiä saamasta COVID-tautia, mutta sen sijaan se on johtanut “turbosyöpään” räjähdykseen nuorten ja ennen terveiden ihmisten keskuudessa. , puhumattakaan miljoonista ihmisistä, jotka yksinkertaisesti putoavat yhtäkkiä ja mystisesti kuolleiksi.

Ja nyt, kuten Daily Mail raportoi tässä upouudessa tarinassa , johon Steve Quayle linkitti verkkosivuillaan , ensimmäinen kauhistuttava kuva teksasista maidontuottajasta (yllä), jonka väitetään saaneen lintuinfluenssan lehmästä, näyttää hänen vuotavan verta silmämunaansa. Steve kutsui “Bio-Weaponized Ebola Light”, joka laitettiin H5N1:een, ja joka on suunniteltu tuhoamaan meijeriteollisuus.

Tarkoituksena on myös tuhota karjateollisuus ja pelotella amerikkalaisia ​​lopettamaan lihan, erityisesti naudanlihan syönti (jotta globalistit voivat syödä kaiken haluamansa pihvin ja paahtopaistimme ilman, että me, heidän orjansa, syömme sitä kaikkea tulevina kuukausina ja vuosina). syyttää heitä tällaisen suunnitelman toteuttamisesta?

Kuten Zero Hedge kertoi tässä tarinassa , jonka otsikko on “MSM Trots Out “Bird Flu-Pocalypse” Texas Dairy Worker Falls -sairautumisen jälkeen, he levittävät jo niin kutsuttuja asiantuntijoiden varoituksia, varoituksia, joiden tarkoituksena on selvästi saada joukot Amerikan väestö on valmis kiirehtimään ja hankkimaan “uudet rokotteet”. Siitä tarinasta…:

Tietenkin “asiantuntijoiden” kakofonia varoittaa nyt, että lintuinfluenssapandemia voi olla “100 kertaa pahempi” kuin COVID.

“Tämä virus on ollut pandemialistan kärjessä monta, monta vuotta ja luultavasti vuosikymmeniä”, sanoi Dr. Pittsburghin lintuinfluenssatutkija Suresh Kuchipudi äskettäisessä paneelissa, jonka Daily Mail lainasi .

“Ja nyt olemme tulossa vaarallisen lähelle tätä virusta, joka saattaa aiheuttaa pandemian”, hän jatkoi. “Joten siksi uskon, että tämä on virus, jolla on suurin pandemian uhka, joka tapahtuu näkyvästi ja maailmanlaajuisesti.”

The Mail lainaa myös lääkerokotekonsulttia ja BioNiagran perustajaa John Fultonia, joka sanoi samassa kokouksessa: “Tämä näyttää olevan 100 kertaa pahempi kuin COVID – tai se voi olla, jos se mutatoituu ja säilyttää korkean kuolleisuuden.”

“Kun se on mutatoitunut tartuttamaan ihmisiä, voimme vain toivoa, että kuolleisuus laskee”, hän lisäsi.

Sillä välin on se Feigl-Ding, joka nousi pandemian aikana e-näkemykseen äärimmäisenä pelon levittäjänä:

Siis näiden globalistien kanssa, jotka pyrkivät tuhoamaan meijeriteollisuuden ja naudanlihateollisuuden ja kaiken tämän hulluuden, joka on selvästi osa globalistien väestökatoa koskevaa agendaa, toivoen, että “pelkotekijä” saa kaikki kiirehtimään ja hankkimaan “uudet rokotteet”, jotka he ovat nyt tulossa ja jotka voimme olla varmoja, että ne sisältävät entistä enemmän bioaseen myrkkyä.

Ja mitä tulee meijeriteollisuuteen liittyviin huolenaiheisiin, katso tämä 1. toukokuuta Gateway Pundit -lehti, jossa kerrotaan, että yli tusina kissaa on kuollut juotuaan “raakamaitoa” lehmistä, joiden uskotaan saaneen tartunnan, CDC:n mukaan lintuinfluenssasta. Näyttää siltä, ​​​​että he tekevät kaikkea tätä “lääketieteellistä propagandaa” kerralla, koska he raportoivat, että nämä kissat asuivat myös maatilalla Texasissa. Ja marraskuun vaaleihin on vielä kuusi kuukautta! Kuvittele vain, mitä näemme seuraavan kuuden kuukauden aikana! Tuosta Gateway Punditin tarinasta…:

The Hill raportoi : ”Tutkijat raportoivat, että noin 24 kissalle ruokittiin raakamaitoa eräällä Texasin maatilalla maaliskuun puolivälissä ennen kuin lehmien tiedettiin sairastuneen. Päivä sen jälkeen, kun lehmillä oli näkyviä sairauden merkkejä, myös kissat sairastuivat ja vuorokautta myöhemmin yli puolet kissoista sairastui ja kuoli.”

“Maaliskuun 2024 alussa samanlaisia ​​kliinisiä tapauksia raportoitiin lypsykarjassa Lounais-Kansasissa ja Koillis-New Mexicossa; Luonnonvaraisten lintujen ja kotikissojen kuolemia havaittiin myös sairastuneilla alueilla Texasin panhandlen alueella”, CDC kirjoitti uudessa raportissa .

“>1 Texasin maitotilalla kotikissoja, joille ruokittiin raakaa ternimaitoa ja sairaalassa olevien sairaiden lehmien maitoa, kuoli. Antemortem kliinisiä oireita sairastuneilla kissoilla olivat masentunut henkinen tila, jäykät kehon liikkeet, ataksia, sokeus, kiertokulku ja runsas silmävuoto. Sairastuneiden kissojen neurologinen tutkimus paljasti uhkarefleksien ja pupillien valovasteiden puuttumisen heikon silmänräpäysvasteen kanssa.

Tutkijat kirjoittivat: “Tämä tapaus eroaa useimmista aikaisemmista IAV-tartunnan raporteista nautaeläimillä, jotka osoittivat, että naudat olivat huomaamattomasti tartunnan saaneita tai vastustuskykyisiä infektiolle.”

“Kuvaamme lypsykarjalla esiintyvän IAV:n H5N1-kannan, joka johti selkeään systeemiseen sairauteen, vähentyneeseen maidontuotantoon ja runsaaseen viruksen erittymiseen maitoon. Tämän löydön suuruutta korostaa entisestään kissojen korkea kuolleisuus (≈50 %) tiloilla, joille syötettiin raakaa ternimaitoa ja sairastuneiden lehmien maitoa.

“FDA varoittaa raakamaidon käyttämisestä.”

Joten nyt, kun kaikki yhdistyy uudelle massiiviselle psy-opille Amerikan kansaa vastaan, joka ei sovi vain globalistien väestökatosohjelmaan, vaan myös marraskuun vaaleihin, puhumattakaan globalistien tavoitteista saada meidät saamaan kaikki lopeta lihan syöminen, rukoilemme, että kaikki pitävät silmänsä ja korvansa auki ja ajattelevat kriittisesti tulevina päivinä, varsinkin kun he tunkeutuvat meille näitä uusia rokotteita, minkä voimme olla varmoja, että he tekevät pian.

fiFinnish