Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tom Stahl: Woke-hulluuden, transhumanismin ja NWO:n juuret ulottuvat 1800-luvulle

5 min lukea
Tom Stahl: Woke-hulluuden, transhumanismin ja NWO:n juuret ulottuvat 1800-luvulle

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/tsm1

6 lukukertaa

Taistelu konservatiivisia arvoja ja olemassa olevaa maailmaa ja yhteiskuntajärjestystä vastaan ​​ei ole uutta: “herätty” elämänmalli, jota nykyään yhä enemmän tyrkytetään maailmalle, syntyi ensimmäisen kerran 1880-luvulla, ja sitä on käyttänyt siitä lähtien tietyt ryhmät ovat työntäneet eteenpäin. Jokaisen, joka on tekemisissä niin sanotun “Fabian Societyn” kanssa, pitäisi tunnistaa monia asioita – aina siihen tapaan, jolla he halusivat perustaa “uuden maailmanjärjestyksen”.

“Tässä ajassa”

Yksi Rooman menestyneimmistä kenraaleista oli kenraali Quintus Fabius Maximus Verrucosus (noin 280 – 203 eKr.), joka tunnetaan myös nimellä Cunctator.

Hänen lempinimensä Cunctator, yleensä käännettynä “viivyttäjäksi”, viittaa strategiaan, jota hän käytti Hannibalin joukkoja vastaan ​​toisen Puunian sodan aikana. Kohdatessaan numeerisesti ylivoimaisen kenraalin hän jatkoi silloisen uudenlaista strategiaa, jossa hän kohdistaa vihollisen huoltolinjoihin ja hyväksyi vain pienemmät yhteenotot suotuisassa maastossa sen sijaan, että olisi altistanut koko armeijansa suoralle yhteenotolle Hannibalin itsensä kanssa. Tämän seurauksena häntä pidetään monien sissisodankäynnissä käytettyjen taktiikkojen perustajana. Se oli pitkä tie varjoissa, salassa, mikä johti menestykseen.

Kun Charles Darwin esitteli evoluutioteoriansa, se ei ollut vain jättimäinen “harppaus” tieteessä, vaan myös alkuräjähdys sille, mitä nyt kutsumme “heränneeksi maailmankuvaksi”. Muutos yhteiskunnassa ei ollut mahdollista niin kauan kuin kirkolla oli suvereeniutta elämän ja sen alkuperän tulkinnassa. Jokainen, joka velvollisuudentuntoisesti meni kirkkoon sunnuntaisin ja uskoi, että Jumala loi maailman seitsemässä päivässä ja että Jumalalle mieluisen elämän elämisen ja syntinsä sovituksen jälkeen hän pääsee taivaaseen, kannatti “abstraktia ajattelua” sosialistisessa mielessä. ajatukset siitä, miten maailma voitaisiin muotoilla uudelleen, eivät todennäköisesti ole mahdollisia. Usko oli tuolloin vielä liian syvälle juurtunut yhteiskuntaan.

Niinpä oli välttämätöntä näyttää ihmisille, että heidän Jumalansa on täytynyt olla väärässä ja että luomakunta, kuten tuhansia vuosia oli opetettu, oli väärässä, mikä kylväi epäilyksen siemeniä. On ymmärrettävää, että kirkko ei ollut tästä innostunut ja tästä aiheesta käytiin perustavanlaatuisia, joskus julkisia keskusteluja. Mutta Darwin ei ollut yksin rintamalla, hänellä oli monia, joitain erittäin merkittäviä kannattajia, biologi Thomas Henry Huxley , joka itse puolusti häntä kiivaasti keskustelussa piispa Samuel Wilberforcen kanssa Oxfordissa vuonna 1860. Tämä ansaitsi hänelle lempinimen “Darwin’s Bulldog”. Mutta Huxleyn perhe oli myös erittäin tärkeä tarinan loppuosan kannalta.

Darwinin evoluutioteoria hylättiin yhteensopimattomana kirkon opetuksen kanssa. Kesti melkein vuosisadan, ennen kuin katolinen kirkko ei enää hylännyt evoluutioteoriaa, vaan hyväksyi sen mahdollisena hypoteesina.

Darwin ei tietenkään ollut täysin väärässä havainnoissaan ja niistä syntyneissä teorioissa: se, että “laji” muuttuu ajan myötä ja mukautuu olosuhteisiin ja ympäristöön, on tieteellinen konsensus ja se voidaan todistaa. Mutta minä , kuten monet muutkin, olen huolissani siitä, että yhdestä lajista tulee täysin erilainen laji, jos tarpeeksi “aikaa” kuluu .

Herännyt elämänmalli syntyi 1880-luvulla

Kun Darwin sai tähän aikaan lisää seuraajia, ilmaantui tietty ajattelun vapaus, vallankumoukselliset ideat tulivat muotiin ja päästään “herätyksen” ja vihreä-punaisen elämänmallin juurille. Vuosi oli 1882, jolloin eräs Thomas Davidson perusti ” Uuden Elämän Fellowshipin “. Tämä yhteiskunta pyrki “organisoimaan uudelleen ihmiselämän” – nimi “Uusi elämä” on kunnianosoitus Danten tekstille “La Vita Nuova”.

Ohjelman tavoitteena oli “kasvata jokaisessa yksilössä täydellistä luonnetta” periaatteella “aineellisten asioiden alistaminen henkisille asioille”. Henkilökohtaisen omaisuuden käsitettä ei ollut olemassa. Arvonimikkeitä, sosiaalisia eroja ja perheen arvovaltaa tulee välttää. Kaikkien piti pukeutua yksinkertaisesti mutta tyylikkäästi. Sukupuolten välillä ei ollut eroja. Ihmiset olivat pasifisteja ja elivät kasvissyöjäelämää. Tässä yhteiskunnassa auktoriteetti riippui periaatteista, ei ihmisistä. Mutta silti oli usko, usko rakkauteen ja hyvyyteen, oli meditaatiota ja avioliitto oli edelleen yksiavioinen ja se pitäisi tehdä vain puhtaasta rakkaudesta.

Kuten oli odotettavissakin, tällainen vallankumouksellisen sisällön tuolloin ohjelma houkutteli ihmisiä, joilla oli tuolloin esiin nousseita sosialismin ideoita, ja niin tapahtui, että jotkut sosialistisia ajatuksia omaavat yhteisön jäsenet olivat ristiriidassa Davidsonin kanssa väittäen, että tämä elämäntavoite perustuu yksilölliseen vapaaehtoisuuteen. on liian utopistinen, ja sen ankkuroiminen maailmaan kestäisi hyvin kauan. Uutta yhteiskuntamuotoa, johon he pyrkivät, on vauhditettava tieteellisillä menetelmillä, jotka on sanettava ylhäältä alas. Davidson kuitenkin hylkäsi tämän polun. Mainitut jäsenet erosivat sitten “Uuden elämän yhteisöistä” ja perustivat oman seuransa, ” Fabian-seuran “, 4. tammikuuta 1884, vuosi Karl Marxin kuoleman jälkeen.

Susi lampaan vaatteissa

Fabianien tavoitteena oli alusta asti luoda uusi maailmanjärjestys, mutta sen pitäisi tulla hitaasti, sen ei pitäisi olla vallankumous, ei Karl Marxin polku. Heidän kohteensa ei ollut vain työväenluokka, he halusivat myös pakottaa sen “kapitalisteihin”. Aluksi tätä yritettiin neuvomalla “hallituksia”, nykyään kutsumme tätä lobbaukseksi. Mutta koska tämäkin tie tuntui liian hitaalta, perustettiin erillinen puolue: ” työväenpuolue “. Ja tarina alkoi…

Yksi “Fabian Societyn” tunnetuimmista jäsenistä oli kirjailija HG Wells , joka ennakoi suuren osan tulevasta utopistisissa romaaneissaan. Jos katsot tarkasti, voit nähdä jo jälkiä näiden ensimmäisten vuosien sosialismin ideasta hänen mestariteoksissaan, kuten “Maailmoiden sota” tai “Aikakone”. Monet pitävät hänen kirjaansa ” The Shape of Things to Come ” nykyajan suunnitelmana. Toinen tunnettu ja tärkeä jäsen, joka muovaili Fabianien polkua, oli George Bernard Shaw . Shaw uskoi Nietzschen ihanteeseen ” ihmisen korvaamisesta yli-inhimillisellä “.

Fabianit olivat tietysti Charles Darwinin evoluutioteorian suuria kannattajia, ja juuri tämä tasoitti heille tietä “kirkon ja konservatiivisen maailmankuvan ohitse” ja marssin aloittamiseen instituutioiden läpi. Charles Darwinin evoluutioteorian ja Nietzschen filosofian vaikutuksesta fabianit uskoivat, että tulevaisuuden ihmiset kehittyisivät yli-ihmisiksi, joilla on poikkeukselliset kyvyt. Transhumanismin perusta syntyi. Toinen tunnetun “Fabianin” romaani osoittaa, että ihmiset olivat tietoisia siitä, mitä heidän omat ideansa voisivat tehdä: Aldous Huxleyn, “Darwinin bulldogin” Thomas Henry Huxleyn pojanpojan ” Brave New World “ .

Mies, jonka työtä nähdään nyt totalitaarisen dystopian ruumiillistumana, George Orwell, oli myös läheinen Fabian-seuralle äitinsä, tunnustetun sosialistin, kautta . Joitakin hänen luentojaan suhtauduttiin kriittisesti.

Nykyään näkemämme herännyt maailma, jossa perhe, koti, perinteinen kulttuuri ja konservatiiviset arvot ovat yhä vanhentuneempia malleja, joita punavihreä koalitio yrittää parhaillaan vihdoin järjestellä myös täällä, tätä maailmaa suunniteltiin ilmeisesti pitkään. aikaa ja on ollut paikallaan pitkään Valmistelu.

Vuonna 1910 Fabianit tilasivat lasimaalauksen Fabian-seuran päämajaan. Siinä näkyy sen jäsenten murskaavan maailmaa “logollaan”, taustalla näkyvä susi lampaan vaatteissa . Sen yläpuolella on kirjoitettu: “Muuta se lähemmäksi sydämen toivetta.” Tämä lause viittaa iranilaiseen runoilijaan Omar Khayyamiin , jota pidetään salamurhaajan perustajan Hassan-i Sabbahin tavoin ismailina ja viittaa tuhoon . ja sitä seurannut maailman uudelleensuunnittelu.

Fabianit väittävät, että heidän kiltansa on nimetty roomalaisen kenraalin Quintus Fabius Maximuksen mukaan, joka odotti kärsivällisesti karthagolaista kenraalia Hannibalia, uuvutti hänet ja lopulta voitti hänet. Kuten roomalainen kenraali, he päättivät odottaa ja luoda uuden maailman kerralla, kun aika oli oikea. Meillä oli äskettäin jotain maailmanlaajuista, jota voitaisiin pitää sellaisena “lahkona”, eikö niin?

fiFinnish