18.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Vaarallisita peliä: mRNA-rokotteet ovat olleet käytössä sioilla vuodesta 2018 lähtien

2 min read
Vaarallisita peliä: mRNA-rokotteet ovat olleet käytössä sioilla vuodesta 2018 lähtien

siankasvatus, (C) Freepik, @ aleksandarlittlewolf

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/re93

Ainakin Yhdysvalloissa sikoja on rokotettu useiden vuosien ajan mRNA-rokotteilla, joita ei ole käytännössä testattu. Geenipiikin valmistaa Merck, joka on myös työskennellyt Modernan kanssa vuodesta 2019. Saavatko ihmiset “geeniterapiaa” ruoan kautta?

Ajatus rokotteiden jakelusta ruoan kautta ei ole uusi. Vasta vuonna 2021 tiedemiehet ilmoittivat aikovansa kehittää kasvipohjaisia ​​mRNA-rokotteita (eli “geeniterapioita”). Salaattia ja pinaattia mainittiin esimerkkeinä – näistä on tarkoitus tulla “mRNA-rokotetehtaita”. Mutta tämä on (ainakin edelleen) tulevaisuuden unelma. Tämän kokeellisen teknologian aiheuttama uhka on tällä hetkellä todellisempi karjanhoidossa.

Kahdeksan viikkoa “rokotukseen”

Yhdysvaltojen siankasvattajat ovat antaneet mukautuvia mRNA-rokotteita karjalleen vuodesta 2018 lähtien, kuten lääkejätti Merckin verkkosivusto vahvistaa . Tämä on mRNA-rokote Sequivity, joka voidaan “sopeuttaa” yksittäisiin patogeeneihin. Vastaavasti patogeeni eristetään ja lähetetään diagnostiseen laboratorioon. Sekvensoi sitten haluamasi geeni ja lähetä se Sequivity Analystsille, jotka syntetisoivat siitä keinotekoisen version ja syöttävät sen RNA-tuotantoalustalle. Siellä saadut partikkelit kerätään ja insertoidaan sitten mukautettuun mRNA-rokotteeseen. Se kestää vain kahdeksan viikkoa. Eikä ole olemassa turvallisuuskatsausta tai edes tutkimuksia tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Lipidinanohiukkaset havaittavissa pitkään

Tiedämme kuitenkin, että kokeellisista Covid-rokotteista peräisin olevat mRNA:ta ja mRNA:ta sisältävät lipidinanohiukkaset olivat edelleen havaittavissa ihmiskehossa, joskus viikkoja antamisen jälkeen. Tällä on dr. Peter McCullough oivaltavassa artikkelissa , jossa viitataan useisiin tutkimuksiin. Tämä herättää kysymyksen siitä, eikö näin ole myös näiden sikojen mRNA-rokotteiden kohdalla. Eikä vain sitä: Mitä vaikutuksia tällaisen mRNA:lla saastuneen lihan nauttimisella on ihmisten terveyteen? Kysymys, jota kukaan ei ilmeisesti kysynyt itseltään.

Tutkimus laittomista pakollisista rokotuksista ruoan kautta

Meidän ei pidä unohtaa, että tutkimukset ovat jo käynnissä piilossa pakotetuista mRNA-rokotteista ihmisillä maidon kautta, kuten Report24 raportoi aiemmin . Ilmoitimme myös , että karjan mRNA-injektiota on tarkoitus laajentaa yleisesti. Unohtamatta, että Singaporesta tehty tutkimus vahvisti rokotteen mRNA:n siirtymisen äidinmaitoon . Siksi voidaan olettaa, että tällainen mRNA siirtyy geenikäsiteltyjen lehmien lehmänmaitoon, jos myös nautakarjat ovat rokotusteollisuuden kohteena.

Jos tätä on harjoitettu Yhdysvalloissa vuosia, ei pitäisi kestää kauan ennen kuin tällaisista karjan geeniterapioista (jota kutsutaan myös “Bio” -merkiksi) tulee standardi. Joudutaanko meihin pakotetusta geeniterapiasta tällä tavalla muutaman vuoden kuluttua?