23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Gates aikoo annostella ihmiskunnalle syöpää aiheuttavan päällysteen hedelmiin ja vihanneksiin

1 min read
Gates aikoo annostella ihmiskunnalle syöpää aiheuttavan päällysteen hedelmiin ja vihanneksiin

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/i078

Bill Gatesin suunnitelmat elintarvikehuoltomme myrkyttämiseksi ovat lähteneet vauhtiin. The People’s Voice on jo paljastanut Gatesin suunnitelman pakottaa ihmiskunta lopettamaan lihansyönti ja aloittamaan synteettisen naudanlihan syönti – joka sattuu aiheuttamaan turbosyöpää ihmisissä.
Gates ei tyydy siihen, että hän yrittää kieltää lihan ja korvata sen syöpää aiheuttavalla synteettisellä mössöllä, vaan hän aikoo myös myrkyttää hedelmä- ja vihannestarjontaamme. Gatesin on paljastunut pumppaavan miljoonia dollareita suunnitelmaan päällystää kaikki hedelmät ja vihannekset näkymättömällä tuotteella, jota ei voi poistaa, vaikka sitä kuinka hankaisi.

Teksitys: OpenAI

Käännös: OpenNMT

Alkuperäinen video: https://rumble.com/v2nyfi8-bill-gates-plans-to-microdose-humanity-with-cancer-coating-on-all-fruit-and.html