Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kanada ottaa käyttöön sosiaalisen luottojärjestelmän, kansalaisten pankkitilit yhdistetään kuuliaisuuspistemääriin.

3 min lukea
Kanada ottaa käyttöön sosiaalisen luottojärjestelmän, kansalaisten pankkitilit yhdistetään kuuliaisuuspistemääriin.

Photo: A.Korzekwa [email protected]

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/q8do

Pohjoiset naapurimme ovat ottamassa käyttöön uutta järjestelmää nimeltä “avoin pankkitoiminta”, jossa kansalaisten pankkitilit yhdistetään uuteen sosiaaliseen luottopisteytysjärjestelmään.
Rekkakuskien saattueen ja muiden huomionarvoisten mielenosoitusten jälkeen Wuhanin koronaviruksen (COVID-19) “pandemian” tyranniaa vastaan Kanadassa Justin Trudeaun hallinto radikalisoi maan pankkijärjestelmää, jotta kansalaisten olisi paljon vaikeampi ilmaista äänensä poliittista korruptiota vastaan.

Sosiaaliseen luottoluokitukseen sidotun pankkijärjestelmän kannattajat sanovat, että se tekee kanadalaisista pankeista “osallistavampia”, jolloin ne voivat helposti päästä käsiksi käyttäjien tietoihin pyydettäessä ja samalla jakaa tietoja keskenään.

Maailmanpankin yhteistyökumppani Open Banking Excellence (OBE), joka on lähtöisin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ylpeilee juuri nyt sillä, että se liittää sosiaaliset luottoluokitukset ihmisten pankkitietoihin Kanadassa. Kanadalaiset saavat todennäköisesti digitaalista “käteistä” ja henkilöllisyystodistuksia “kätevässä”, kaiken kattavassa ja “osallistavassa” paikassa.

“Kyse on oikeudenmukaisemmasta, osallistavammasta ja avoimemmasta yhteiskunnasta”, sanoi OBE:n perustaja Helen Child ja käytti kaikkia suosittuja muotisanoja saadakseen hankkeensa kuulostamaan maailman unelmien toteutumiselta.

Siirtyminen kohti käteisvapaata yhteiskuntaa
Huolestuttavaa on, että OBE toimii jo noin 40 eri maassa ja väittää, että sen tavoitteena on “luoda poikkeuksellisia alustoja ja sisältöä, jotka edistävät tiedon jakamista, uutta ajattelua ja kumppanuuksia alalla – katalysoimalla avoimen rahoituksen ja datan käyttöönottoa paremman taloudellisen osallisuuden edistämiseksi maailmanlaajuisesti”.

Childin käyttämä termi “avoin yhteiskunta” on myös sikäli huolestuttava, että tämä on kansainvälisen miljardööri-agitaattorin George Sorosin ajama ideologia. Se merkitsee avoimia rajoja, vankiloiden poistamista ja hallitsematonta rikollisuutta ilman rangaistuksia, ja kaikki tämä perustelee “edistyksellisiä” muutoksia maailmassa.

Miten se, että kanadalaiset ja muut ympäri maailmaa pakotetaan pitämään yllä korkeaa sosiaalista luottokelpoisuutta voidakseen ostaa ja myydä, on “osallistavuutta” ja “oikeudenmukaisuutta”, jää tuntemattomaksi. OBE:n virkamiehet ja muut konstruktion kannattajat eivät koskaan sano sitä.

“Se edistää taloudellista osallisuutta”, on kaikki, mitä Child sanoo järjestelmästä. “Se demokratisoi dataa.”

Kaikesta tästä näkee selvästi, että Child tähtää siihen kultaan, jota hänen tiedonkeruuohjelmansa lisää hänen rahoitusvarastoonsa. Hänen ryhmänsä keräämät tiedot sosiaalisten luottoluokitusten laatimiseksi ovat loppujen lopuksi arvokkaita, varsinkin kun maailma vajoaa kohti käteisvapaata kuilua.

“Ei ole helpompaa tapaa hallita massoja kuin valvoa niiden rahan saatavuutta ja kykyä ostaa, käydä kauppaa ja liikkua vapaasti”, Slay News varoittaa.

Canadian Press tuli suoraan ja sanoi juuri sen, mitä Child selvästi ajattelee, ja selitti, että yksi rahoitusalan suurimmista kasvualueista liittyy luottojen arviointiin.

“Avoimen pankkitoiminnan myötä lainanantajat voisivat päästä suoraan käsiksi yksilön pankkitietoihin, joten he voivat tarkastella muutakin kuin luottopisteitä”, Press selitti. “Kuluttajat voivat myös käyttää niitä luottopisteytyksensä kasvattamiseen esimerkiksi osoittamalla luotettavat vuokranmaksut.”

Toisin sanoen tavoitteena on arvioida jotakin muuta kuin pelkkiä luottopisteitä, jotta voidaan määrittää, onko henkilö kelvollinen osallistumaan globalistien vapauttamaan uuteen maailmantalouteen.

Kannattaa muistaa, että Kanada on innostunut “vihapuheen” syytteeseenpanosta. Voi vain kuvitella, miten “vihamielisiin” tekoihin syyllistyneiden ihmisten sosiaaliset luottopisteet laskevat, mikä estää heitä osallistumasta mihinkään kaupankäyntiin ja rahoitukseen liittyvään.

Näin kävi rekkakuskien saattueen aikana, ja näin tulee käymään, ja se on OBE:n ja sen “inklusiivisten” rahoitusjärjestelmien ansiota.

Artikkeli väittää, että Kanada ottaa käyttöön sosiaalisen luottojärjestelmän, joka yhdistää kansalaisten pankkitilit kuuliaisuuspistemääriin. Se väittää, että tämä toimi on osa globaalimpaa suunnitelmaa avoimen pankkitoiminnan ja käteisettoman yhteiskunnan edistämiseksi. Vaikka sosiaalisen luottopisteytyksen ideat liittyvät usein Kiinaan, Kanadan virallisista lähteistä ei ole saatavilla vahvistusta tämänkaltaisen järjestelmän käyttöönotolle.

Artikkelin tarkistamiseksi käytin seuraavia lähteitä: NaturalNews.com, Canadian Press, ja muita riippumattomia tietokanavia.

Seuraavassa on artikkelin referenssilinkkejä:

Generated by Mr Fact II

fiFinnish