Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Top 100 ‘salaliittoteoriaa’, joista tuli ‘salaliittofaktoja’

10 min lukea
Top 100 ‘salaliittoteoriaa’, joista tuli ‘salaliittofaktoja’

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/jk0x

11 lukukertaa

Kun valtavirta käyttää termiä “salaliittoteoria” ja käskee valtavirran tiedotusvälineitä mustamaalaamaan kaikkia, jotka uskaltavat esittää kysymyksiä jostakin asiasta, on todennäköistä, että asia, josta he puhuvat, vahvistetaan myöhemmin salaliittofaktaksi.

Loppujen lopuksi CIA keksi termin “salaliittoteoria” mustamaalatakseen kaikkia, jotka uskaltautuivat kyseenalaistamaan presidentti John F. Kennedyn salamurhaan liittyvän virallisen tarinan, kirjoittaa Baxter Dmitry.

Tämä epätäydellinen luettelo sadasta vahvistetusta salaliittofaktasta osoittaa, miksi meillä on VELVOLLISUUS suhtautua skeptisesti ja kriittisesti hallituksiimme, yrityksiimme ja muihin merkittäviin instituutioihin. AMG:n kautta:

 1. 16th Street Baptist Church Bombing – FBI lopetti vuonna 1963 KKK:n organisoiman kirkon pommi-iskun, jossa kuoli neljä lasta, tutkinnan, ja vaikka se tiesi syylliset, se kieltäytyi jakamasta tietoja poliisin kanssa ja esti heitä nostamasta syytteitä, kunnes vuonna 1977 voitiin nostaa syytteet liittovaltion rikoksista.
 2. Actealin verilöyly – Puolisotilaalliset joukot ampuvat 45 alkuperäiskansalaista, jotka kuuluivat Meksikossa rukoileviin väkivallattomiin hallituksen vastaisiin aktivistiryhmiin, vuonna 1997. Vuonna 2020 paljastuu, että Meksikon hallitus on vastuussa verilöylystä.
 3. Albanian kumouksellisuus – Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta yrittävät kaataa Albanian hallituksen vuosina 1949-1953 käyttämällä entisiä natseja, fasisteja ja antikommunisteja.
 4. Andre Cools – Vuonna 1991 ammuttu belgialainen sosialistipoliitikko, joka paljasti Belgian kahden suurimman sosialistipuolueen massiivisen korruption.
 5. Angolan portti – Ranskan hallitus osti salaa aseita Keski-Euroopasta ja myi niitä Angolaan 1990-luvun sisällissodan aikana öljyä vastaan.
 6. Aseveliakseli (Suomen Wikipedia) – CIA rahoittaa poliittisia puolueita Suomessa kylmän sodan aikana.
 7. Ballets Roses – Poliitikot 1950-luvun Ranskassa osallistuivat teinityttöjen baletteihin, jotka päättyivät orgioihin.
 8. Pataljoona 3-16 – CIA:n kouluttama sotilaspataljoona Hondurasissa, joka vastasi poliittisten vihollisten salamurhista ja sieppauksista 1980-luvulla.
 9. Belgian stay-behind-network- Belgian syvä valtio, jolla yhteyksiä uusnatseihin ja terrorismiin.
 10. Betty Van Patten – Black Panther Party -puolueen kirjanpitäjä, joka salamurhattiin vuonna 1974, todennäköisesti puolueen toimesta.
 11. Bleed India with a Thousand Cuts – Pakistan rahoittaa salaa terrorismia ja kapinallisuutta Intiassa heikentääkseen valtiota.
 12. Bob Denard – Ranskalainen sotilas ja palkkasoturi, joka kaatoi ja hyökkäsi useita Afrikan hallituksia vastaan kylmän sodan aikana. Liittyy Francafriqueen.
 13. Bhanwari Devi- Intialainen kätilö, joka makasi useiden korkea-arvoisten poliitikkojen kanssa ja murhattiin yritettyään kiristää heitä vuonna 2011.
 14. Cannesin ja Nizzan iskut – Harvinainen esimerkki ei-valtiollisesta ja ei-korporatiivisesta juonesta tässä luettelossa, uusnatsit pommittivat maahanmuuttajien hostelleja Ranskassa vuonna 1988 ja yrittivät lavastaa Ranskan juutalaisyhteisön syylliseksi aloittaakseen rotusodan Ranskan juutalaisten ja ranskalaisten arabien välille houkutellakseen.
 15. Chicago Seven – Kahdeksan vasemmistolaisen poliittisen järjestäjän pidätys Chicagossa poliisin aiheuttaman mellakan jälkeen. Oikeudenkäyntiin liittyi valamiehistön manipulointia, tuomarin puolueellisuutta, epäillyn suukapuloittamista ja kahlitsemista, salakuuntelua ja keskeisten todistajien sivuuttamista.
 16. Chico Mendes – Brasilialainen työläisjohtaja, ympäristöaktivisti ja alkuperäiskansojen oikeuksien puolustaja, jonka rikkaat maanomistajat murhasivat vuonna 1986.
 17. CIA:n toiminta Laosissa – Vuosina 1964-1973 CIA pudotti Laosiin 270 miljoonaa pommia. Laske vain, kuinka monta pommia putosi kuukaudessa, viikossa, päivässä ja tunnissa. He sekaantuivat myös huumekauppaan!
 18. Korruptio Mauritiuksella – Niin paha, että se tarvitsee oman artikkelinsa. 27 tapahtumaa vuodesta 1979 vuoteen 2020, yksinkertaisista lahjusverkostoista poliittisten aktivistien murhiin.
 19. Craig Williamson – Vakooja, joka teki terrori-iskuja ja salamurhia Etelä-Afrikan hallitukselle 1980-luvulla.
 20. Chukan verilöyly – Brittisotilaat tappoivat 20 aseetonta siviiliä, joista yksi lapsi, Keniassa vuonna 1953. Sotilastutkinnan tuloksia ei koskaan julkisteta, hallitus kiistää aluksi verilöylyn ja oikeuslaitoksen toimintaa estetään massiivisesti.
 21. Conistonin verilöyly – Australian poliisi ja järjestyksenvalvojat tappoivat 31-200 ihmistä yhdessä verilöylyssä vuonna 1928. Hallitus yrittää vähätellä poliisin väärinkäytöksiä yleisön silmissä.
 22. Daniel Morgan – Poliisin korruptiota tutkiva yksityisetsivä, joka murhattiin kirveellä lontoolaisen pubin parkkipaikalla vuonna 1987.
 23. Daphne Caruana Galizia – maltalainen toimittaja, joka paljasti poliittisen ja yritysten korruption, vaikka hänet pidätettiin useita kertoja ja häntä uhattiin kunnianloukkauksella, hän kuoli lopulta autopommi-iskussa.
 24. Dikon tapaus – Nigeria ja Israel yrittivät siepata nigerialaisen entisen hallituksen virkamiehen Lontoossa… vuonna 1984. Joskus on ihailtava tiedustelupalvelujen huumoria.
 25. Dioksiini-tapaus – Belgian hallitus piilottelee saastunutta lihaa ja munia, joita myydään eri puolilla maata.
 26. Dirty Thirty – Ainakin 35 NYPD:n poliisia oli mukana huumekaupassa, kunnes he jäivät kiinni 1990-luvulla.
 27. Eileen Sarmenta ja Allan Gomez – Kaksi filippiiniläistä yliopisto-opiskelijaa, jotka korruptoitunut pormestari murhasi ja raiskasi vuonna 1993.
 28. Enrico Mattei – vaikutusvaltainen italialainen virkamies, joka rakensi valtion öljyteollisuutta, jonka tuntematon ryhmä surmasi lentopommilla.
 29. FBI-MLK:n itsemurhakirje – FBI yritti saada MLK:n tekemään itsemurhan vuonna 1964.
 30. FIFA:n korruptiotapaus – FIFA:n korkea-arvoiset jäsenet sekaantuivat petoksiin ja rahanpesuun.
 31. Filiberto Ojeda Rios – FBI:n agentit tappavat vallankumouksellisen ja karkuteillä olevan puertoricolaisen ammuskelun aikana vuonna 2005. Ammuskelussa rikottiin paikallisia lakeja, ja FBI käytti sotilasaseita siviiliä vastaan, mikä esti lääkintähenkilökunnan pääsyn alueelle ja hidasti rikospaikkaa tutkineiden puertoricolaisten rikostutkijoiden pääsyä paikalle.
 32. Francafrique – Poliittinen, sotilaallinen ja taloudellinen valtajärjestelmä, jota Ranska käyttää säilyttääkseen entisten afrikkalaisten siirtomaidensa hallinnan.
 33. Fred Hampton – Hänet ja toinen Mustan pantteripuolueen jäsen murhattiin hänen asuntoonsa tehdyn ratsian aikana, poliisi valehteli ampumisen aikana tapahtuneesta ja väitti, että he olivat paljon enemmän uhattuina kuin rikostekniset tutkimukset osoittivat.
 34. French Connection – 1940-luvulta 1970-luvulle ulottunut merkittävä rikollinen järjestelmä, jonka tarkoituksena oli kuljettaa oopiumia Turkista Ranskaan, jossa siitä tehtiin heroiinia ja kuljetettiin sitten Yhdysvaltoihin. Se toimi CIA:n suojeluksessa vastineeksi siitä, että mafia pelotteli Yhdysvaltain poliittisia vihollisia Ranskassa.
 35. Gerald Bull – kanadalainen aseinsinööri, joka halusi luoda niin voimakkaan aseen, että Irakin hallitus voisi laukaista sen avaruuteen. Ammuttiin asuntonsa ulkopuolella Belgiassa vuonna 1990, vaikka virallisesti ratkaisematon, Israel ja Iran ovat pääepäiltyjä. Tosin myös Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Chile, Syyria, Irak ja Etelä-Afrikka ovat epäiltyjä.
 36. Suuri kanadalainen vaahterasiirappiryöstö – esitetään ilman kommentteja.
 37. Aseita Antigualle – Antigua ja Barbudan hallitus osti amerikkalaisilla rahoilla israelilaisia aseita ja antoi ne salaa kolumbialaisille huumekartelleille 1980-luvulla.
 38. Gustafen-järven pattitilanne – Pattitilanne alkuperäiskansojen mielenosoittajien ja Kanadan poliisin välillä vuonna 1995, Kanadan hallitus johtaa mustamaalauskampanjaa ja asentaa IED:n.
  1. Joukkokidnappaus Igualassa – Meksikon poliisi kidnappaa yhteistyössä kartellien kanssa 43 opiskelija-aktivistia opettajankoulutuslaitoksesta vuonna 2014. He ovat edelleen kateissa tähän päivään asti.
 39. Jackson State Killings – Vuonna 1970 poliisi kohtaa väkivaltaisen sodanvastaisen mielenosoituksen (heittää kiviä ja Molotovia) ja hyökkää kimppuun, tappaa 2 ihmistä ja haavoittaa 12:ta, mukaan lukien ampuu ihmisiä heidän paetessaan. He valehtelivat ja väittivät, että sodanvastaiset tarkka-ampujat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. (+ Orangeburgin verilöyly + Kent Staten ampuminen)
 40. Jan Kuciak – slovakialainen toimittaja ja hänen vaimonsa murhataan vuonna 2018 yrityksen palkkaamien palkkamurhaajien toimesta sen jälkeen, kun hän oli tutkinut kyseisen yrityksen veronkiertoa.
 41. Jean Seberg- FBI käy mustamaalauskampanjaa Mustien Panttereiden puolueen kannattajaa vastaan väittäen, että Mustien Panttereiden puolueen jäsen on saattanut hänet raskaaksi. Kiusaamisesta tuli niin vakavaa, että hän sai stressin vuoksi keskenmenon ja teki itsemurhan vuonna 1979.
 42. Jeffrey Epstein- tiedät tämän, vaikka uskotkin hänen tehneen itsemurhan, hän järjesti salaliiton.
 43. Juanita Nielsen- Toimittaja Sydneyssä, Australiassa katoaa tutkittuaan ja aktivoituaan mafiaa ja poliisin korruptiota vastaan vuonna 1975.
 44. Kafr Qasimin verilöyly – Israelin poliisi tappaa 48 ihmistä, mukaan lukien 23 lasta, jotka olivat palaamassa töistä ja koulusta, koska he olivat rikkoneet hiljattain asetettua ulkonaliikkumiskieltoa, jonka voimassaolosta he eivät tienneet. Tämä tapahtui vuonna 1956, ja vasta vuonna 2007 annettiin anteeksipyyntö.
 45. Karel Van Noppen – Belgian hallituksen terveystarkastaja, joka ammuttiin vuonna 1995 sen jälkeen, kun hän oli paljastanut lihateollisuudessa tapahtuneita laillisuusrikkomuksia.
 46. Kashmir Princess – Intiasta Indonesiaan matkalla ollut lentokone, jossa oli mukana tunnettu kiinalainen poliitikko vuonna 1955. Tuntematon ryhmä räjäytti sen, mutta todennäköisesti KMT. Se ei myöskään onnistunut tappamaan poliitikkoa, joka jäi lennolta pois lääketieteellisistä syistä.
 47. Koki Ishii- Japanilainen poliitikko, joka murhattiin vuonna 2002 sen jälkeen, kun oli tutkittu hallituksen korruptiota, kavalluksia ja veronkiertoa japanilaisten suuryritysten toimesta. Yakuza-jäsen murhasi hänet epäilyttävissä olosuhteissa, hänen matkalaukustaan poistettiin asiakirjoja murhan jälkeen ja hänen päiväkirjansa katosi.
 48. LaVena Johnson – vain surullinen tarina
 49. Lavender Scare – Yhdysvaltain hallitus päättää erottaa kaikki homot, jotka työskentelivät hallitukselle 1950-luvulla, ja irtisanoo 5 000 ihmistä.
 50. Luettelo apartheidin murhista- niin laaja, että se tarvitsee oman artikkelinsa.
 51. Luettelo CIA:n kiistoista- niin suuri, että se tarvitsee oman artikkelinsa.
 52. Luettelo Iranin murhista – niin suuri, että se tarvitsee oman artikkelinsa, 10 vahvistettua murhaa, 10 epäiltyä.
 53. Luettelo Israelin murhista – niin suuri, että se ansaitsee oman artikkelinsa.
 54. Luettelo Venäjän murhista – niin suuri, että se ansaitsee oman artikkelinsa, 120 murhaa lueteltu.
 55. Mack Charles Backer- musta mies, jota syytettiin raskaana olevan valkoisen naisen raiskauksesta vuonna 1959, lynkattiin. Tuomari kieltäytyi antamasta todisteita FBI:lle tai hyväksymästä FBI:n todistusta, eikä ketään pidätetty useista tunnustuksista huolimatta.
 56. Mafian pääkaupunki – Mafia soluttautuu Rooman kaupunginhallitukseen kavaltamaan ja pesemään veronmaksajien rahoja rikolliseen toimintaan vuosina 1999-2014.
 57. Manhattan Project – Salaliitto, jota kukaan ei pidä salaliittona.
 58. Mani Pulite- Suuri poliittinen korruptioskandaali Italiassa. Jopa 5 000 julkisuudenhenkilöä oli epäiltynä. Jossain vaiheessa yli puolet Italian parlamentin jäsenistä oli syytteessä, ja yli 400 kaupungin- ja kunnanvaltuustoa hajotettiin korruptiosyytösten vuoksi. Suurista julkisista hankinnoista kilpailevien italialaisten ja ulkomaisten yritysten 1980-luvulla vuosittain maksamien lahjusten arvoksi arvioitiin 4 miljardia dollaria.
 59. Marc Dutroux – belgialainen sarjamurhaaja ja lasten hyväksikäyttäjä, jota poliisi suojeli. Ainakin 4 tapaukseen liittyvää todistajaa murhattiin, vaikka 16 muuta kuoli epäilyttävinä pidetyillä tavoilla (itsemurhia ja auto-onnettomuuksia).
 60. Mauro De Moro- italialainen toimittaja, joka katosi jäljettömiin vuonna 1970. Kolme tärkeintä selitystä liittyvät kaikki hallituksen ja yritysten salaliittoihin.
 61. Mehdi Ben Barka Marokkolainen poliitikko, jonka Ranskan ja Marokon poliisi sieppasi ja murhasi Pariisissa vuonna 1965.
 62. MLPN- Alankomaiden hallituksen perustama valekommunistinen puolue, jonka tarkoituksena oli saada yhteyksiä Kiinaan.
 63. Mordechai Vanunu- marokkolais-israelilainen ydinteknikko, joka paljasti yksityiskohtia Israelin ydinaseohjelmasta brittiläisille tiedotusvälineille vuonna 1986. Sen jälkeen Mossadin agentti houkutteli hänet Italiaan, jossa hänet huumattiin ja kidnapattiin, minkä jälkeen hänet vangittiin vuoteen 2004 asti.
 64. My Lain verilöyly – Amerikkalaiset sotilaat murhasivat satoja kyläläisiä Vietnamissa ja raiskasivat siellä teinityttöjä. Tapahtumaa salattiin kuukausien ajan, ja sotilaita, jotka yrittivät estää tappamisen, rangaistiin.
 65. Ndolan YK:n DC-6:n onnettomuus – 16 ihmistä, mukaan lukien YK:n pääsihteeri Dan Hammarskjold, kuljettava lentokone räjähtää lennon aikana Kongon yllä vuonna 1961. Rhodesian hallitus yritti salata osallisuutensa.
 66. Nigerin uraaniväärennökset – Italian hallitus väärentää asiakirjoja, joiden mukaan Irak olisi ostanut Nigeristä uraania ydinaseiden kehittämistä varten. Tätä käytettiin oikeutuksena Yhdysvaltain ja Britannian hyökkäykselle.
 67. Pohjois-Korean japanilaisten sieppaukset – Pohjois-Korea sieppasi 1970- ja 1980-luvuilla useita Japanin kansalaisia Japanissa, mukaan lukien lukiolaisia.
 68. Pohjois-Korean laiton toiminta – Tähän kuuluvat laittomien huumeiden tuotanto ja myynti, väärennettyjen kulutustavaroiden tuotanto ja myynti, ihmiskauppa, asekauppa, luonnonvaraisten eläinten ja kasvien salakuljetus, väärennökset ja terrorismi, kuten Korean Airin lento 858.
 69. Nugan Hand Bank – Australialainen pankki, joka osoittautui asekaupan, rahanpesun, huumeiden salakuljetuksen ja CIA:n kulissiksi.
 70. Operaatio Kaaos – CIA vakoili vasemmistolaisia aktivistiryhmiä ja Israelin suurlähetystöä vuosina 1967-1974, ja sillä oli lopulta 7 200 henkilön tiedot. He jopa ostivat roskayhtiön keräämään näiden ryhmien heittämiä asiakirjoja.
 71. Operaatio Mongoose – CIA:n tukema yritys tehdä terrori-iskuja ja salamurhia Kuubaa vastaan.
 72. Panaman paperit – Muistattehan tämän
 73. 1961 Pariisin verilöyly – Ranskan poliisi murhasi entisen natsin johdolla 40-300 rauhanomaista mielenosoittajaa, jotka halusivat hallituksen lopettavan muslimien syrjinnän ja myöntävän Algerialle itsenäisyyden. Hallitus kiisti verilöylyn ja sensuroi sitä ympäröiviä tiedotusvälineitä vuoteen 1998 asti.
 74. Pat Finucane – irlantilainen asianajaja, joka esitti ihmisoikeusvaatimuksia Britannian hallitusta vastaan, murhattiin Britannian salaisen palvelun kanssa työskennelleiden puolisotilaallisten joukkojen toimesta.
 75. Pat Finucane – irlantilainen asianajaja, joka esitti ihmisoikeusvaatimuksia Britannian hallitusta vastaan, murhattiin Britannian salaisen palvelun kanssa työskennelleiden puolisotilaallisten joukkojen toimesta.
 76. Pat Tillman – Sotilas, joka kuoli Afganistanissa omien joukkojen tulituksessa 30 metrin etäisyydeltä tulitaistelun aikana. Hallitus yritti salata sen.
 77. Poncen verilöyly – Puertoricolaisten rauhanomainen mielenosoitus itsenäisen Puerto Ricon puolesta saa poliisit väkivaltaisesti vastaansa, ja he ampuvat väkijoukkoon ja tappavat 19 ihmistä. Ketään ei koskaan aseteta syytteeseen tai rangaista verilöylystä.
 78. Projekt-26 – Syvä valtio Sveitsissä
 79. Qanan verilöyly – Israelin sotilaat pommittavat YK:n pakolaisia majoittavaa rakennusta Libanonissa vuonna 1996, jolloin 106 ihmistä kuolee ja 116 loukkaantuu. Israel yrittää peitellä sitä, että kohdetta pommitettiin tahallaan.
 80. Ratlines – Verkostot, joita fasistit ja natsit käyttivät paetakseen romahtavaa natsi-Saksaa lähinnä Latinalaiseen Amerikkaan.
 81. Robert Boulin- Ranskalaisen poliitikon epäilty kuolema vuonna 1979 talousrikoksiin liittyen.
 82. Robert Remias – Slovakialainen poliisi, joka todisti hallituksen korruptiota vastaan, tapetaan autopommilla mafian ja hallituksen jäsenten toimesta.
 83. Roger Rogerson – Australialainen poliisi yhdistetään huumekauppaan ja useisiin murhiin.
 84. Ranskan rooli Ruandan kansanmurhassa – Melkoinen moka.
 85. Sachsensumpf – Saksalainen tapaus vuodelta 2007, joka paljasti korkean tason poliitikkojen mahdollisen lapsikaupan.
 86. Saddam Hussein – Irakin diktaattori vuoteen 2003 asti, vastuussa useista kansanmurhista ja aika paha tyyppi. Hän oli kuitenkin Yhdysvaltain, Neuvostoliiton, Ranskan, Italian, Saudi-Arabian, Saksan ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusten ystävä.
 87. Sam Giancana – Mafiapomo, joka murhattiin vuonna 1975, juuri ennen kuin hänen oli määrä todistaa Yhdysvaltain hallitukselle CIA:n ja mafian yhteistyöstä ja salamurhayrityksistä.
 88. Saskatoonin jäätyminen kuoliaaksi – Kanadan poliisi pidätti alkuperäiskansojen miehiä, ajoi heidät lumiselle maalle, pakotti heidät kävelemään alasti ja jätti heidät sitten jäätymään kuoliaaksi. He yrittävät poistaa Wikipedian artikkelin, joka kertoo tästä vuosien 2012 ja 2016 välillä.
 89. Scala-tapaus(espanjalainen Wikipedia) – Vasemmistolaisiksi mielenosoittajiksi pukeutuneet poliisit pommittivat vasemmistoaktivistien päämajaa tappaen neljä ihmistä Espanjassa vuonna 1978 ja käyttivät sitä teloituksena pidättääkseen lisää vasemmistolaisia.
 90. Service de Documentation Extérieure et de Contre-Espionnage – Entinen ranskalainen vakoiluvirasto, joka myi aseita Nigerialle, murhasi afrikkalaisia johtajia ja yritti irrottaa Quebecin Kanadasta.
 91. Subprime Mortgage Crisis – Muistattehan tämän.
 92. Sumitomo copper affair – Yleinen hintojen sopiminen ja petos.
 93. Sursulusk-skandaali – Turkin syvä valtio tekee yhteistyötä terroristien ja järjestäytyneen rikollisuuden kanssa.
 94. Tancosin asevarkaus – Portugalin armeijan asevarastoon murtauduttiin ja sotilaat varastivat tuhansia aseita tuntemattomiin tarkoituksiin.
 95. Thulen lentotukikohdan maahansyöksy – Vuonna 1968 Yhdysvaltain ilmavoimien B-52, joka kuljetti 4 ydinpommia, syöksyy Grönlannin jäähän ja menettää 1 ikuisesti. Tanskan hallitus rikkoi tietoisesti omaa politiikkaansa ydinaseettomasta vyöhykkeestä Grönlannissa lepyttääkseen Yhdysvaltain hallitusta.
 96. Yhdysvaltain tiedustelupalvelun osallistuminen saksalaisten ja japanilaisten sotarikollisten toimintaan toisen maailmansodan jälkeen – katso myös operaatio Bloodstone.
 97. Vela-tapaus – Salaperäinen kaksoisvalonvälähdys, joka havaittiin satelliitilla eteläisen valtameren myrskyssä. Todennäköisesti Israelin ja Etelä-Afrikan yhteinen ydinasekoe, jota Yhdysvaltain hallitus yritti auttaa peittämään.
 98. Viola Liuzzo – FBI:n palkkaama ilmiantaja ja KKK:n agenttiprovokaattori johtaa vuonna 1965 ampumavälikohtauksen kansalaisoikeusaktivisteja kuljettanutta autoa vastaan, jossa kuolee nainen. Sen jälkeen FBI mustamaalaa häntä tiedotusvälineissä väittäen (ilman todisteita), että hän teki sen vain harrastaakseen seksiä mustien miesten kanssa ja että hän oli kommunisti ja heroiiniriippuvainen.
 99. Volkswagenin päästöskandaali – Muistattehan tämän.
 100. WA Inc- Useiden australialaisten yritysten ja Länsi-Australian hallituksen välillä 1980-luvulla paljastunut lahjusverkosto.
fiFinnish