23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

BlackRockin toimitusjohtaja: “Muukalaisvihamieliset” maat, joissa väestö vähenee, voivat olla tekoälypohjaisen tulevaisuuden suuria voittajia.

2 min read
BlackRockin toimitusjohtaja: “Muukalaisvihamieliset” maat, joissa väestö vähenee, voivat olla tekoälypohjaisen tulevaisuuden suuria voittajia.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/tvvc

Larry Fink, BlackRockin toimitusjohtaja, joka on ajanut avoimia rajoja ja massamaahanmuuttoa Amerikassa vuosia , kertoi tällä viikolla Maailman talousfoorumissa, että “muukalaisvihamieliset” maat, joiden väestö vähenee, voivat olla “suuret voittajat” tekoälyn hallitsemassa tulevaisuudessa. ja robotiikka, kirjoittaa Chris Menahan .

The Sociablen kautta : “Sosiaaliset ongelmat ihmisten korvaamisessa koneilla ovat helpompia kehittyneissä maissa, joissa väestö vähenee”: Larry Fink WEF:lle:

“Voin sanoa, että kehittyneissä maissa suuret voittajat ovat maat, joiden väestö pienenee”, Fink sanoi maanantaina WEF: ssä Riadissa, Saudi-Arabiassa.

“Ajattelimme ennen, että väestön väheneminen oli syy negatiiviseen kasvuun, mutta keskusteluissani näiden suurten, muukalaisvihamielistä maahanmuuttopolitiikkaa harjoittavien kehittyneiden maiden johtajien kanssa, he eivät päästä ketään sisään, väestön kutistuminen – nämä maat tulevat pian. ottamaan käyttöön robotiikkaa ja kehittämään tekoälyä ja teknologiaa.

Ja jos lupaus, ja se toteutuu, jos lupaus kaikesta tuottavuuden muuttamisesta, kuten useimmat meistä ajattelevat, voimme nostaa maiden elintasoa ja yksilöiden elintasoa, jopa kutistumalla. väestö.”

[…] ”Negatiivinen väestönkasvun paradigma tulee muuttumaan, ja sosiaaliset ongelmat, joita sinulla on ihmisten korvaamisessa koneilla, ovat paljon helpompia maissa, joissa väestö pienenee”, Fink sanoi.

“Maille, joissa väestö kasvaa, vastaus on koulutus – maissa, joissa ei ole oikeusvaltion tai koulutuksen perustaa, ero tulee yhä äärimmäisemmäksi”, hän lisäsi.

Tietämättömät konservatiivit teeskentelevät, että Fink edistää “väestön vähentämisohjelmaa”, vaikka todellisuudessa hän vastahakoisesti myöntää, että tekoäly ja robotiikka tekevät puhtaasta väestömäärästä vanhentuneet, jos pystyt rakentamaan miljoonia tai jopa miljardeja tekoälyllä varustettuja robotteja palvelemaan maasi työvoimaa.

Hän myöntää, että hänen tuomitsemansa “muukalaisvihamieliset” ja homogeeniset valtiot, kuten Japani, eivät kohtaa yhteiskunnallisia levottomuuksia, joita näemme Amerikassa sen avoimien rajojen ja massamaahanmuuton ansiosta, joka jättää miljoonat “hyödyttömät syöjät” työttömäksi tekoälyn aikana. ja robotiikka tekevät heidän työstään vanhentuneita.

Hänen ehdottamansa ratkaisu tähän ongelmaan, “koulutus”, on unelma, johon epäilen vakavasti, etteikö hän uskoisikaan. Todellinen ratkaisu on joukkokarkotukset – ja juuri sitä suurin osa amerikkalaisista haluaa juuri nyt, Axiosin viime viikolla tekemän kyselyn mukaan.