Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

13.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Virallinen tutkimus vahvistaa, että COVID-rokotteet aiheuttavat psykoosia

3 min lukea
Virallinen tutkimus vahvistaa, että COVID-rokotteet aiheuttavat psykoosia

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/jhxg

Virallinen uusi tutkimus , joka julkaistiin “Frontiers in Psychiatry” -lehdessä 11. huhtikuuta, on vahvistanut yhteyden mRNA:n ja virusvektorin Covid-rokotusten ja uuden psykoosin välillä.

“…tiedot viittaavat mahdolliseen yhteyden nuoren iän, mRNA:n ja virusvektorirokotteiden välillä uuteen psykoosiin”, tutkimus totesi ‘Johtopäätös’ -osiossa.

Vaikka artikkeli esitteli edelleen Covid-rokotteet nettopositiivisena, siinä tunnustettiin niiden aiheuttama vakava haitta, raportoi Sean Adl-Tabatabai .

“Vaikka rokotteet hallitsevat tehokkaasti infektioita, on tärkeää tunnistaa mahdolliset sivuvaikutukset, mukaan lukien harvinaiset tapaukset, kuten psykoosi, jotka voivat lisääntyä rokotusten lisääntyessä”, tutkimuksessa todettiin.

Infowars-raportit : Tutkijat tekivät havaintonsa analysoimalla lääketieteellisiä tapausraportteja.

“Teimme systemaattisen tarkastelun tapausraporteista ja tapaussarjoista uusista psykooseista COVID-19-rokotuksen jälkeen 1.12.2019–21.11.2023 PubMedin, MEDLINE:n, ClinicalKeyn ja ScienceDirectin avulla. Tietojen poiminta kattoi tutkimuksen ja osallistujien ominaisuudet, liitännäissairaudet, COVID-19-rokotteen yksityiskohdat ja kliiniset ominaisuudet. Mukana olevissa tutkimuksissa käytettiin Joanna Briggs Instituten laadunarviointityökaluja, jotka osoittivat, että merkittävää julkaisuharhaa ei ollut”, tutkimuksen  Menetelmät”-osiossa todettiin.

Tiedot osoittivat, että 20–40-vuotiaat aikuiset sairastuivat todennäköisimmin rokotteen aiheuttamaan psykoosiin, ja mRNA-teknologiaan perustuvat injektiot lisäsivät mielenterveyden sairauden riskiä kuin virusvektoriteknologiaan perustuvat injektiot.

“Yhteensä 21 artikkelissa kuvattiin 24 tapausta uudesta psykoottisesta oireesta COVID-19-rokotuksen jälkeen. Näistä tapauksista 54,2 % oli naisia ​​ja keski-ikä 33,71 ± 12,02 vuotta. Psykiatriset tapahtumat johtuivat mahdollisesti mRNA BNT162b2 -rokotteesta 33,3 %:ssa tapauksista, ja psykoottisia oireita ilmaantui 25 %:lla virusvektori ChAdOx1 nCoV-19 -rokotteen jälkeen. Keskimääräinen puhkeamisaika oli 5,75 ± 8,14 päivää, yleensä raportoitu ensimmäisen tai toisen annoksen jälkeen”, tutkimus sanoi “Tulokset”-osiossa.

Katsauksessa tunnustettiin myös, että artikkelissa olevan psykoosin lisäksi Covid-rokotteeseen liittyy myös monien muiden terveysvaikutusten riski.

“Useat tutkimukset ovat osoittaneet COVID-19-rokotteisiin liittyviä sydän-, maha-suolikanavan, neurologisia ja psykiatrisia haittatapahtumia”, tutkimuksen  Johdanto”-osiossa todetaan.

Artikkelissa kuvataan myös useita teorioita mekanismeista, miksi injektio sai ihmiset menettämään mielensä.

“Saatavilla olevien tietojen mukaan psykoosin ilmaantuminen rokotuksen jälkeen saattaa johtua elimistön immuunivasteesta SARS-CoV-2:ta vastaan. Erityisesti rokotteen antaminen indusoi potilaan immuunijärjestelmää. Rokotteen antaminen indusoi sellulaarisen immuunivasteen, jossa T-auttajasolut vapauttavat tulehdusta edistäviä sytokiineja. Joissakin tapauksissa tämä kaskadi voi johtaa sytokiinimyrskyihin ja N-metyyli-D-aspartaatti (NMDA) -reseptorien vajaatoimintaan. Tämän seurauksena voi esiintyä kohonneita dopamiinitasoja, mikä mahdollisesti kiihdyttää psykoosin kehittymistä (17), tutkimuksessa kerrotaan Keskustelu-osiossa.

“Kun otetaan huomioon kohonneiden tulehdusmerkkiaineiden esiintyminen tietyissä psykiatrisissa häiriöissä (54-56), on järkevää olettaa, että tämä tulehdustila voi olla useiden rokottamiseen liittyvien neuropsykiatristen komplikaatioiden taustalla. Samoin tutkimuksemme tulokset osoittivat kohonneet C-RP-tasot ja lievä tai kohtalainen leukosytoosi yleisimpinä veren poikkeavuuksina. Lisäksi CSF-analyysi osoitti kohonneita proteiinitasoja, lymfosyyttistä pleosytoosia ja korkeita Il-1-beetan tasoja, mikä myös vahvisti tulehduskaskadin aktivoitumisen”, totesi tutkimus Discussion-osiossa.

“Toinen rokotuksen jälkeistä psykoosia koskeva hypoteesi viittaa siihen, että havaitut muutokset henkisessä tilassa, mukaan lukien psykoottiset oireet, voivat olla osoitus autoimmuunista anti-NMDA-enkefaliitista (15, 57). Katsauksessamme havaittiin myös anti-NMDA-enkefaliitin diagnoositapauksia. Anti-NMDA-enkefaliitin kehittymisen tapauksia puolestaan ​​on raportoitu toistuvasti muita infektioita, kuten keltakuumetta, influenssaa, lavantautia ja hinkuyskää (58-60) vastaan ​​tehdyn rokotuksen jälkeen. Ottaen huomioon mahdollisen yhteyden rokotuksen jälkeisen psykoosin ja autoimmuunisen anti-NMDA-enkefaliitin välillä, on suositeltavaa harkita immunologista seulontaa henkilöillä, joilla on psykiatrisia oireita COVID-19-rokotteen jälkeen”, tutkimus totesi “Keskustelu”-osiossa.

Äskettäin paljastettiin, että tappavat Covid-injektiot on yhdistetty syöpään, sydän- ja verisuonisairauksiin, lisääntymishäiriöihin, keskenmenoihin, kohtauksiin, sydänlihastulehdukseen ja kuolemaan.

CDC suosittelee, että kaikki amerikkalaiset ottavat Covid-rokotteen, erityisesti pienet lapset.
(Toim Huom! Samoin Suomessa.)

fiFinnish