15.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Shut up #$%@!

4 min read
Shut up #$%@!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/lua0

Joka kerta, kun saat lampaalta silmien pyörittelyn sen jälkeen, kun olet kommentoinut jotain salaliittoon viittaavaa: “Turpa kiinni #$%@”, he yrittävät sanoa sinulle hiljaa – tai ehkä eivät lainkaan hiljaa, kirjoittaa Todd Hayen.

Sanoisin, että tämä on uusi ilmiö, mutta luultavasti se ei ole sitä. Alussa se ehkä välitettiin useammin hiljaisuudessa, vaikka silloinkin saattoi kuulla sen sanatarkasti tai lievennettynä versiona siitä. Sanon, että se saattaa olla uutta, koska ihmiset näyttävät nyt tietävän, että se, mitä aiotte sanoa tai olette jo sanoneet, sopii hyvin heidän “salaliittoteorian” määritelmäänsä. Siitä on jo kolme vuotta, kun et ole saanut sanaa suustasi. Loppujen lopuksi salaliittoteorioita on satoja.

“Ehkä hallitus voi hallita säätä”, saatat sanoa illallisella eräänä iltana vaimosi huudettua, että lämpötila ulkona on laskenut -50 °C:een.

“Turpa kiinni”, hän vastaa kohteliaasti.

Muutama vuosi sitten olisit ehkä saanut yritykseksi aloittaa keskustelun tyyliin: “Mitä helvettiä sinä puhut, oletko hullu?”. Vieläkin hieman torjuvasti, mutta ainakin kysymys. Noin vuosi sitten olisit saattanut saada vain yleismaailmallisen silmien pyörittelyn. Nykyään he ovat kyllästyneet kuulemaan idioottimaista hölynpölyäsi, ja vastaus on: “Turpa kiinni #$%@!”. Ironista kyllä, kymmenen vuotta sitten vastaus olisi saattanut olla: “Niinkö? Tuo on mielenkiintoista, mitä sinä tiedät siitä?”. Tuollainen rationaalisen ajattelun ilmaisu on jo kauan sitten kadonnut.

Eräänä päivänä olin syömässä sekaryhmässä, ja vaikka pidin enimmäkseen kiinni käytöstavoistani, joku kommentoi Joe Bidenia ja sitä, miten hän johtaa maata. Sanoin ajattelematta: “No, viimeinen kunnollinen presidentti, joka Yhdysvalloilla oli, oli John Kennedy, joka tappoi CIA:n.” Hiljaisuus. Kaikki tuijottivat minua (paikalla oli viisi muuta ihmistä). “Turpa kiinni #$%@!” Se kuului kovaa ja selvästi.

“Pilaat päiväni” tai “Kommenttisi puhkaisee idyllisen kuplani” tai “Etkö voi ajatella positiivisemmin?” tai jokin monista vastaavista kommenteista olisi sopiva tapa jatkaa keskustelua. Mutta siihen pisteeseen ei koskaan päästä, koska kukaan ei näe tarvetta tarkentaa alkuperäistä vastausta: “Turpa kiinni #$%@.” “Kuole ja mene pois”, saattaa olla seuraava versio muutamaa kuukautta myöhemmin, jos “turpa kiinni #$%@” ei enää tunnu tarpeeksi voimakkaalta.

Oletko koskaan harjaillut pois muurahaisen, joka ryömi syliisi, kun olit piknikillä ruohikolla? Harjaat sen pois murehtimatta sen selviytymisestä, itse asiassa sillä ei ole oikeastaan oikeutta selviytyä, se tunkeutuu sinun tilallesi, eikö niin? Et edes ihmettele, mitä sille tapahtuu, koska se käpertyy palloksi ja muutama jalka on kiinni housuissasi. “Mene pois, senkin hyödytön, ärsyttävä otus.” Ole vain hiljaa #$%@.

Olen kouluttautunut hypnoterapeutiksi, ja koulutuksestani johtuen en voi olla vetämättä vertailua näin reagoivien ihmisten ja hypnoottisen suggestion välillä. Tiedätte tarinan: jos joku hypnotisoidaan ja transsin aikana ehdotetaan, että hän haukkuu kuin koira kuullessaan sanan “koira”, niin hän alitajuisesti noudattaa hypnoottista suggestiota joka kerta, kun hän kuulee “koiran” läsnäollessaan. “Vau, vau, vau!” Tässä tapauksessa joka kerta, kun vihje “salaliittoteoriasta” tulee jonkun agendan indoktrinaatiopyrkimysten hypnotisoiman ihmisen korviin, se on : “Turpa kiinni!” “Turpa kiinni!”

Mistä he tietävät, mikä on salaliittoteoria? He eivät tiedä sitä itse, vaan heille on kerrottava, mitkä ideat, ajatukset, valitukset jne. ovat salaliittoteoriaa. Jos joku esimerkiksi sanoo: “Kuulin, että Trump tekee yhteistyötä Venäjän kanssa ja että he yhdessä Putinin kanssa pilasivat Yhdysvaltain presidentinvaalit vuonna 2004.” Tämä ei ole totta. Se ei laukaise hypnoottista suggestiota “Turpa kiinni #$%@”. Itse asiassa hypnotisoidut hyppäisivät välittömästi takaisin ja laittaisivat itse foliohatun päähänsä. Siinä ei ole yhtään mitään salaliittolaista.

Mutta jos sanot: “Tiesitkö, että Biden on seniili eikä hänellä selvästikään ole mitään käsitystä siitä, mitä hän sanoo tai tekee?”. Silloin saisit vastaukseksi “Turpa kiinni #$%@” ennen kuin ehdit lopettaa lauseesi. On siis varmasti olemassa hotspot-aiheita, jotka lampaat on koulutettu tunnistamaan välittömästi: Rokotteet (kaikenlaiset), Covid, sukupuoli, trans-ihmiset, rasismi, republikaanit, huono CIA, huono WHO, huono YK, KAIKKI hallitukset (erityisesti Venäjä, Palestiina, Iran ja muutama muu, jotka ovat tietysti AINA huonoja), pedofilia (jos se koskee julkkiksia tai poliitikkoja), CBDC:t, UBI:t, digitaaliset henkilöllisyystodistukset, Kiina (jos näette heistä jotain pahaa, sanotte), Venäjä (jos sanotte heistä jotain hyvää – jopa maininta Tsaikovskista saa “turpa kiinni #$%@” -vastauksen), Ukraina, Israel (kaikkea pahaa TAI hyvää) … … huh, pitääkö minun vielä jatkaa? Superlammasihminen on hyvin perehtynyt ja erittäin herkkä koko litaniaan vihjailevia salaliitto-avainsanoja, jotka lausuttuaan johtavat kyseisen lauseen sylkemiseen ulos. Se on kuin painaisi koiran lelun vatsaa kuullakseen vinkumisen. Turpa kiinni #$%@!

Siinä kaikki, mitä minulla on tästä sanottavaa. Olen varma, että te kaikki ymmärrätte sen ja koette sen myös. Se on hyvin nöyryyttävää ja joskus noloa. Se, että leimataan pelätyksi “salaliittoteoreetikoksi” tai että jokainen aihe, josta tietää jotain, leimataan “salaliitoksi” ennen kuin on edes sanonut siitä mitään, on hyvin alentavaa. Menneet ovat ne ajat, jolloin asioista saattoi olla eri mieltä kuin mitä New York Timesista luki. Menneet ovat ne ajat, jolloin oli olemassa eri poliittisia puolueita, joita kutakin kunnioitettiin omana itsenään. Menneet ovat ne ajat, jolloin tietyt tieteelliset tosiasiat esimerkiksi biologisesta sukupuolesta julistettiin pyhiksi. Jokainen asia on binäärinen: on “hyvä” puoli ja sitten on “salaliittopuoli”, joka ei ansaitse edes sitä kunnioitusta, että se olisi “paha” tai “väärä”. Se on “salaliitto”, joka piilee jossain halveksittavan mainitsemattoman olemattomuuden takamaastossa.

Joten, ennen kuin seuraavan kerran avaat suusi ajatuksesta, jonka tiedät päätyvän salaliittojen mustalle listalle – ole vain hiljaa.