24.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Uusi tutkimus vahvistaa, vasemmistolaiset ovat tilastollisesti rumempia ja onnettomampia kuin konservatiivit (ja henkisesti häiriintyneempiä)

5 min read
Uusi tutkimus vahvistaa, vasemmistolaiset ovat tilastollisesti rumempia ja onnettomampia kuin konservatiivit (ja henkisesti häiriintyneempiä)

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ud6z

Olemme nähneet useita erilaisia ​​tutkimuksia, jotka osoittavat eroja demokraattien/vasemmiston ja republikaanien/konservatiivien välillä. Toinen tutkimus on juuri julkaistu, joka tarjoaa entistä enemmän todisteita siitä, että vasemmistolaiset ovat kirjaimellisesti kurja ihmisiä.

Lyhyt katsaus edelliseen tutkimukseen ennen kuin syventyy äskettäin julkaistuun raporttiin, joka vahvistaa monia muiden tutkimusten havaintoja, kirjoittaa Susan Duclos .

• 18–29-vuotiaista valkoisista naisista, jotka tunnistettiin liberaaleiksi/vasemmistoiksi, 56,3 % lääkintäalan ammattilaisista sai mielenterveysdiagnoosin, kun taas maltillisten 28,4 % ja konservatiivien 27,3 %. – Lähde

Tutkimuksessa, jossa tarkasteltiin valkoisia liberaaleja, maltillisia ja konservatiiveja, sekä miehiä että naisia, havaittiin, että konservatiivilla todettiin paljon vähemmän mielenterveysongelmia kuin niillä, jotka kutsuivat itseään liberaaleiksi tai jopa “erittäin liberaaleiksi”.

• Naimisissa olevat ihmiset ovat tilastollisesti rikkaampia, onnellisempia ja tyytyväisempiä ja heillä on jopa parempi terveys kuin naimattomilla, eronneilla tai avoliitossa olevilla kollegoillaan. – Lähde

• Vain 37 % liberaaleista on naimisissa, kun taas konservatiiveista 56 % on naimisissa. – Lähde

Joitakin avainkohtia Survey Center on American Lifesta, kappaleesta “Nuorten liberaalien naisten epätoivo.

Verrattuna konservatiiveihin liberaalit eivät todennäköisemmin priorisoi toimintaa, joka liittyy vahvasti henkilökohtaiseen täyttymykseen… Viimeisten 20 vuoden aikana liberaalit ovat vähentyneet uskonnollisiin järjestöihin ja kirkkoihin. Vain 35 prosenttia liberaaleista sanoo kuuluvansa kirkkoon tai jumalanpalveluspaikkaan. Myös liberaalien avioliittojen määrä on romahtanut. Vain 37 prosenttia liberaaleista on tällä hetkellä naimisissa verrattuna 56 prosenttiin konservatiiveista.

‘RUMAN’ TILAN PUOLE

Yllä oleva kuva oli meemi, joka on kiertänyt vuosia, mahdollisesti vuosikymmeniä, vertaamalla liberaalien ja konservatiivisten naisten ulkonäköä, ja nyt Scientific Reportsin julkaiseman uuden tutkimuksen mukaan tähän kysymykseen on vastattu .

Tanskalaiset tutkijat käyttivät konealgoritmeja mies- ja naispoliitikkojen kuvissa nähdäkseen, kuinka tarkasti koneet pystyivät tunnistamaan kuvassa olevan henkilön poliittisen ideologian pelkästään heidän kasvoistaan.

Ensinnäkin ehdokkaat itse toimittivat käytetyt valokuvat Danish Broadcastingille (DR) käytettäväksi julkisessa viestinnässä, joten siihen ei liittynyt ihmisen “valintaa”. Toisin sanoen tutkijat eivät valinneet haluttuja tuloksia.

Lopullinen tietojoukko saatiin, kun poistettiin poliitikot, joita ei voitu luokitella vasemmistoiksi tai oikeiksi, ja poliitikot, joilla on parta, koska he voivat piilottaa ilmeensä. He eivät myöskään jättäneet valokuvia ehdokkaista, jotka eivät vaikuttaneet olevan eurooppalaista etnistä alkuperää. “Syynä tähän poissulkemiseen oli se, että ei-eurooppalaista syntyperää olevat ehdokkaat, vaikka olivatkin helposti visuaalisesti tunnistettavissa, edustivat 2,5 kertaa todennäköisemmin vasemmistopuolueita.”

Ennusteiden tarkkuus oli 61 %.

Kasvojen houkuttelevuuspisteiden ennustamiseen otoksellemme käytämme julkisesti saatavilla olevaa SCUT-FBP5500-tietoaineistoa ( https://github.com/HCIILAB/SCUT-FBP5500-Database-Release ). Tämä tietojoukko koostuu 5500 kasvosta, jotka 60 arvioija on arvioinut kauneuspisteillä 0–4. (Pisteytys houkuttelevuutta useiden arvioijien keskiarvona käytetään usein kasvojen houkuttelevuutta koskevissa valtiotieteellisissä tutkimuksissa.

Johtopäätös, jonka PsyPost tiivisti , on, että “oikeistopoliitikkojen kasvoilla oli useammin iloisia ja harvemmin neutraaleja ilmeitä. Naiset, joilla oli viehättävät kasvot, olivat todennäköisemmin oikeakätisiä, kun taas naiset, joiden kasvot osoittivat halveksuntaa, olivat todennäköisemmin vasenkätisiä.

Tämä näyttää vahvistavan vuoden 2018 tutkimuksen tuloksia, joissa todettiin myös, että houkuttelevat ihmiset ovat todennäköisemmin oikeistolaisia.

Vasemmiston The Guardian -sivustolta :

Havainto ei todennäköisesti ole suosittu Guardianin lukijoiden keskuudessa, mutta tutkimuksen mukaan houkuttelevat ihmiset ovat todennäköisemmin oikeistolaisia.

Aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisiä, jotka näyttävät hyvältä, kohdellaan yleensä paremmin, he saavuttavat korkeamman sosiaalisen aseman ja ansaitsevat enemmän rahaa, mikä saa heidät näkemään maailman oikeudenmukaisena ja oikeudenmukaisena paikkana.

Nyt Journal of Public Economicsissa julkaistu amerikkalainen tutkimus, joka perustuu useiden tutkimusten vertailuun, on päätellyt, että henkilön houkuttelevuus voi korreloida hänen poliittisten uskomustensa kanssa.

Kirjoittajat, Rolfe Daus Peterson Susquehannan yliopistosta ja Carl L Palmer Illinoisin osavaltion yliopistosta, kirjoittivat: ”Hallitsiessamme sosioekonomista asemaa havaitsimme, että houkuttelevammat yksilöt ilmoittavat todennäköisemmin korkeammasta poliittisesta tehokkuudestaan, tunnistautuvat konservatiivisiksi ja tunnistautuvat Republikaani..”

Yksi tutkimuksen kirjoittajista, Rolfe Daus Peterson, totesi tuolloin: “Voittovoima antaa ihmiselle pienen tönäyksen konservatiiviseen suuntaan.”

HENKILÖKOHTAISET HUOMAUTUKSET….

Se, mitä olen henkilökohtaisesti havainnut sosiaalisessa mediassa, kommenttiosiossa, chat-foorumeilla ja katsoessani liberaalia MSM:ää, antaa yhden syyn, miksi jotkut liberaalit, erityisesti valkoiset naisliberaalit, ovat niin onnettomia, heillä on mielenterveysongelmia ja he ovat vähemmän houkuttelevia paitsi kasvojenkin vuoksi. ilmaisuilla, vaan niiden yleisilmeellä.

1.) “herättynä”: “herättynä” on kaksi eri määritelmää, joista toista voidaan pitää “liberaalina versiona” ja toista konservatiivisena versiona.

Liberaali: “herätty” tarkoittaa tietoisuutta yhteiskunnassa esiintyvästä rotusyrjinnästä ja muista sorron ja epäoikeudenmukaisuuden muodoista.

Konservatiivi: ” Oksymoronitermi, jota käytetään kuvaamaan monia nykymaailman indoktrinoituja ja radikaaleja vasemmistolaisia, jotka ovat pakkomielle hypätä mihin tahansa valtavirran kelkkaan tunteakseen olevansa mukana, vaikkakin ironista kyllä, he ovat planeetan suvaitsemattomimpia ja tekopyhäisimpiä ihmisiä.”

2.) Nämä “heränneet” liberaalit etsivät jatkuvasti jotain ärsyttävää, kutsuvat rasisteja, valittavat eivätkä yleensä ole onnellisia, elleivät he arvostele jotakuta toista tai yritä tehdä kaikista ympärillään yhtä kurjaa kuin itseään.

He ovat jatkuvasti loukkaantuneita. Kerro vanha vitsi ja he huutavat “seksuaalista häirintää”.

Esimerkki:

Mies täpötäytteisessä hississä vastaa kutsuun, jonka kerroksen asukkaat halusivat, sanoen vitsillä “naisten alusvaatteita”, johon nainen hississä loukkaantuu ja raportoi hänet virkamiehille akateemisessa konferenssissa, johon he osallistuivat.

Simona Sharoni, nais- ja sukupuolitutkimuksen professori Merrimack Collegessa Massachusettsissa, loukkaantui. Virallisessa valituksessaan, jonka hän teki alle neljä tuntia myöhemmin, hän sanoi, että Lebow “sanoi “naisen alusvaatteita” hymy huulillaan, ja kaikki hänen ystävänsä nauroivat. Kun he kävelivät ulos, vieressäni seisova nainen kääntyi puoleeni ja sanoi: ”Ihmettelen, eikö meidän olisi pitänyt kertoa heille, ettei tällaisia ​​vitsejä ole enää hyväksyttävää! Kesti hetken tajuta, että tämän miehen mielestä oli hauskaa viitata miehiin, jotka menivät ostamaan alusvaatteita osallistuessaan akateemiseen konferenssiin. Yritimme silti tyytyä siihen tosiasiaan, että jäätyimme emmekä kohtaa häntä… Seksuaalisesta häirinnästä selviytyneenä akatemiassa,

Sen jälkeen, kun liberaalit ja media ovat jo vuosia hyökänneet miehiä myrkyllisiksi heidän miehisyydestään (tiedän, sama asia), he eivät silti halua olla missään tekemisissä asenteensa luomien beta-miesten kanssa.

“Olen liberaali – tähän mennessä on vaikea löytää maskuliinisia miehiä, jotka eivät olisi konservatiivisia”

Yksinäinen nainen on herättänyt kohua, kun hän valitti TikTokissa, että kaikki hänen deittailupiirinsä ritarilliset, miehekkäät miehet ovat konservatiivisia.

“Liberaalina naisena on nykyään todella vaikea löytää miestä, joka olisi valmis pelaamaan perinteisempää miesroolia suhteessa ja joka ei olisi konservatiivinen”, sanoi TikToker käyttäjätunnuksella @Ms_Petch.

”Mies, joka on valmis maksamaan ensimmäisellä treffeillä; joka haluaa avata ovesi; jolla on tahtoa ja halua pitää sinusta huolta ja huolehtia sinusta – joka ei ole konservatiivi.”

Entä kun mies ja nainen ovat ulkona ja hän rakastaa kätensä hänen harteillaan? Liberaalin näyttelijä Helen Mirrenin mukaan sitä ei voida hyväksyä, koska se on “omistuksen” ele.

Mietin, miksi hän kutsuisi naista, joka kietoo kätensä miehen vyötärön ympärille, kun tämä on hänen harteillaan?

PÄÄLINJA.

Esimerkkejä lentelee ympärilläsi, mutta perimmäinen asia on, että kun joku etsii aina jotain, jota voidaan loukata tai vihata, se näkyy kehon asennossa, asennossa, kasvojen ilmeissä ja johtaa mielenterveysongelmiin, olipa se sitten masennusta, ahdistusta, tai muu mielenterveysongelma.