22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Huonoja uutisia COVID-rokotetuille – Yritimme varoittaa tästä

5 min read
Huonoja uutisia COVID-rokotetuille – Yritimme varoittaa tästä

Army Spc. Angel Laureano holds a vial of the COVID-19 vaccine, Walter Reed National Military Medical Center, Bethesda, Md., Dec. 14, 2020. (DoD photo by Lisa Ferdinando)

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/8k12

kansainvälisen tutkijakonsortion laaja katsaus on herättänyt vakavaa huolta COVID-19-mRNA-rokotteiden turvallisuusprofiilista.

Arvosteluartikkelit ovat yhteenvetoja meneillään olevasta tietystä aiheesta tehtävästä tutkimuksesta. Niitä kutsutaan joskus myös kirjallisuuskatsauksiksi tai toissijaisiksi lähteiksi.

Katsaus, “ N1-metyyli-pseudouridiini (m1Ψ): syövän ystävä vai vihollinen? Science Directissä julkaistussa artikkelissa käsitellään rokotteen ainesosan – N1-metyyli-pseudouridiinin (m1Ψ) – mahdollisia vaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa immuunivasteen heikkenemiseen ja syövän lisääntymiseen.

m1Ψ sisällytettiin Pfizer-BioNTechin COVID-19 mRNA-rokotteeseen sen tehokkuuden lisäämiseksi.

Tämä komponentti lisättiin mRNA-rokotteeseen tapana tuottaa merkittävä määrä modifioitua SARS-CoV-2-piikki-mRNA:ta in vitro -transkription (IVT) avulla. Tämä muutos oli ratkaisevan tärkeä rokotteen nopealle kehitykselle ja käyttöönotolle pandemian huipulla.

Katsauksessa kuitenkin kyseenalaistetaan tämän muunnoksen pitkän aikavälin vaikutukset, erityisesti mitä tulee rokotteen vuorovaikutukseen elimistön immuunivasteen ja mahdollisten karsinogeenisten vaikutusten osalta.

Katsauksen yhteenvedon mukaan todisteet viittaavat siihen, että vaikka mRNA-rokotteet ovat “tehokkaita” vähentämään vakavia sairauksia, ne eivät ehkä tarjoa steriloivaa immuniteettia, jolloin ihmiset ovat alttiita toistuville infektioille.

Katsauksessa korostetaan, että m1Ψ:n sisällyttäminen mRNA-rokotteisiin näyttää estävän keskeisiä immunologisia reittejä, mikä vaikuttaa kehon varhaiseen interferonisignaaliin.

Interferoni on luonnollinen aine, joka auttaa elimistön immuunijärjestelmää taistelemaan infektioita ja muita sairauksia, kuten syöpää, vastaan.

Tämä immunosuppressio, jonka tarkoituksena on varmistaa tehokas piikkiproteiinisynteesi ja minimoida immuuniaktivaatio, voi vahingossa edistää syövän kehittymiselle ja etäpesäkkeille suotuisaa ympäristöä.

Sitä vastoin mRNA-rokotteet ilman tätä modifikaatiota ovat osoittaneet päinvastaisen vaikutuksen.

“Näiden vakuuttavien todisteiden perusteella ehdotamme, että tulevissa syöpien tai tartuntatautien kliinisissä tutkimuksissa ei pitäisi käyttää mRNA-rokotteita, joissa on 100 % m1Ψ-modifikaatiota, vaan niitä, joissa on pienempi prosenttiosuus m1Ψ-modifikaatiosta immunosuppression välttämiseksi”, tutkijat sanoivat.

Gateway Pundit raportoi aiemmin, että American Cancer Societyn tuoreen raportin mukaan uudet syöpätapaukset saavuttavat uuden ennätyksen vuonna 2024. Yli 2 miljoonaa uutta syöpätapausta odotetaan.

Syövän ilmaantuvuus on lisääntynyt kuuden yleisimmän syövän kohdalla: rintasyöpä, eturauhassyöpä, kohdun limakalvosyöpä, haimasyöpä, munuaissyöpä ja melanooma.

Vuonna 2022 ohiolainen asianajaja Thomas Renz esitteli Defence Medical Epidemiology Databasen ( DMED ) puolustusministeriön lääketieteellisen laskutustiedot , jotka paljastivat huolestuttavan totuuden siitä, mitä palvelun jäsentemme terveydelle on tapahtunut laukauksen käyttöönoton jälkeen.

Renzin mukaan Yhdysvaltain armeijan useiden vakavien sairauksien ja tilojen määrä on lisääntynyt tähtitieteellisesti COVID-19-rokotteen nopean käyttöönoton jälkeen – joista huolestuttavin on syöpä, joka on lisääntynyt kolminkertaisesti.

”Meillä on mittavat tiedot, jotka osoittavat, että esimerkiksi keskenmenot lisääntyivät lähes 300 % viiden vuoden keskiarvosta. Näimme syövän lisääntyneen lähes 300 % viiden vuoden keskiarvosta”, hän sanoi senaattori Ron Johnsonin (R-WI) isännöimässä paneelikeskustelussa Washington DC:ssä.

The Wall Street Journal raportoi, että lääkärit ovat hämmentyneitä nuorten syövän äkillisestä lisääntymisestä.

Lehti kirjoittaa:

“Syöpä vaikuttaa yhä useampiin nuoriin Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa ja hämmentää lääkäreitä. Yhdysvaltain diagnoositaso nousi 107,8 tapaukseen 100 000 alle 50-vuotiasta kohden vuonna 2019, mikä on 12,8 prosenttia enemmän kuin vuonna 2000, kun se oli 95,6, liittovaltion tiedot osoittavat. BMJ Oncologyssa viime vuonna tehdyssä tutkimuksessa raportoitiin jyrkän maailmanlaajuisen syövän lisääntymisen alle 50-vuotiailla, ja eniten Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Länsi-Euroopassa.

Sanaa “rokote” ei esiinny missään artikkelissa. Se jatkaa ajattelemattomasti, että lääkärit “kilpailevat saadakseen selville, mikä saa heidät sairaiksi ja kuinka tunnistaa riskialttiit nuoret. He epäilevät, että muutokset tapamme elää – vähemmän liikuntaa, enemmän ultraprosessoituja elintarvikkeita, uusia myrkkyjä – ovat lisänneet riskiä nuoremmille sukupolville.

Ehkä lääkäreiden pitäisi alkaa keskittyä ilmeisiin asioihin.

DR. Angus Dalgleish, tunnettu onkologi Yhdistyneestä kuningaskunnasta, kirjoitti äskettäin avoimen kirjeen BMJ-lääketieteellisen aikakauslehden päätoimittajalle, jossa hän kehotti lehtiä “ottamaan pätevän tietoisen suostumuksen COVID-rokotteen ensisijaiseksi aiheeksi”, koska syöpä ja muut sairaudet lisääntyvät nopeasti “tehostettujen” ihmisten keskuudessa.

”Raportit synnynnäisestä immunosuppressiosta useiden viikkojen ajan mRNA:n jälkeen olisivat oikeita, koska kaikilla näillä potilailla on tähän mennessä melanoomia tai B-solupohjaisia ​​syöpiä, jotka ovat erittäin herkkiä immuunikontrollille – ja se on ennen raportteja suppressorigeenien suppressiosta mRNA laboratoriokokeissa”, kirjoitti Dr. Dalgleish.

Gateway Pundit raportoi myös Dr. Michael Goldman, belgialainen pro-COVID-rokotelääkäri ja Brysselin vapaan yliopiston professori Belgiassa, erikoistunut sisätautiin ja immunologiaan, jossa hän ehdotti, että mRNA-rokote voisi pahentaa lymfoomaa.

22. syyskuuta 2021 Goldman oli innokas saamaan mRNA-rokotteen tehosteannoksen. Koska hän oli menossa kemoterapiaan, joka vaarantaisi hänen immuunijärjestelmänsä, hän pelkäsi, ettei hän olisi riittävästi suojattu Covid-19:ltä.

Muutaman päivän kuluessa tehosteannoksesta Goldmanin syöpäoireet pahenivat, mukaan lukien yöhikoilu, väsymys ja suurentuneet imusolmukkeet.

“Tällainen syövän eteneminen kolmen viikon sisällä on aavemaista ottaen huomioon sen, mitä tiedämme lymfooman luonnollisesta historiasta, ja Goldman tarvitsi steroideja mahdollisimman pian. Goldman alkoi epäillä, että tehosterokotus oli jollain tapaa pahentanut hänen lymfoomaaan, jättäen hänen eloonjäämisprosenttinsa yli viiden vuoden ajalta vain 30 prosenttiin, Newsbreak raportoi .

Uutistoimisto lisäsi: “Ennen kuin hän sai tehosterokotteen, lymfooma rajoittui Goldmanin vasempaan kainaloon ja kaulaan. Sattumalta Goldman sai ensimmäisen ja toisen annoksensa mRNA-rokotteita vasempaan käsivarteen. Mutta Goldman sai tehosterokotteen oikeaan käsivarteen ja lymfooma alkoi ilmaantua siellä.

Uutiskirjeen kirjoittaja Shin Jie Yong , MSC:n biologian opiskelija, kertoi, mitä hän oppi professorilta, joka kertoi hänelle seitsemästä potilaasta, joilla oli vaiheen IV kasvain ja jotka olivat olleet hyvin hallinnassa lähes viiden vuoden ajan, mutta jotka äkillisesti etenivät Covid-19 19 -rokotuksen jälkeen.

Rokotteen kannattaja Michael Goldman, joka oli tuolloin 66-vuotias, haastoi Shinin, ilmoittaako hän henkeä uhkaavasta sivuvaikutuksesta rokotteen saamisen jälkeen. Lopulta Goldman ja hänen kollegansa päättivät julkaista havaintonsa.

Tapausraportissa ehdotettiin, että rokotus Pfizer-mRNA-rokotteella voisi aiheuttaa angioimmunoblastisen T-solulymfooman (AITL) nopean etenemisen, harvinaisen ja erittäin aggressiivisen syövän muodon, joka vaikuttaa imusolmukejärjestelmään. Se on eräänlainen non-Hodgkin-lymfooma (NHL), joka ilmenee, kun T-solut tai valkosolut, jotka taistelevat infektioita vastaan, muuttuvat syöpäsairaiksi ja epänormaaleiksi.

“Tietojemme mukaan tämä on ensimmäinen havainto, joka viittaa siihen, että SARS-CoV-2-rokotteen antaminen voisi indusoida AITL:n etenemistä. Useat argumentit tukevat tätä mahdollisuutta. Ensinnäkin dramaattinen etenemisnopeus ja -aste, joka havaittiin kahdessa 18F-FDG PET-CT:ssä, jotka suoritettiin 22 päivän välein. Tällainen nopea kehitys olisi hyvin odottamatonta taudin luonnossa. Koska mRNA-rokotuksen tiedetään johtavan tyhjentävien imusolmukkeiden laajentumiseen ja hypermetaboliseen toimintaan, on perusteltua olettaa, että tämä johtui havaituista muutoksista”, asiantuntijat sanoivat.