Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Pelko – virus, joka tarttuu rokotettuun

4 min lukea
Pelko – virus, joka tarttuu rokotettuun

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/rm4w

Muinaiset stoalaiset uskoivat, että monissa tapauksissa kipua oli mahdollista hallita pelkkien ajatusten avulla. Tämän saavuttamiseksi he ottivat stoisesti vastaan ​​niin sanotusti kipeät tai epämiellyttävät tuntemukset ja katsoivat niitä tutkitulla välinpitämättömyydellä. Sellaisenaan kipu meni usein ohi itsestään, vaikka rehellisyyden nimissä he käyttivät oopiumia sisältävää kipulääkettä nimeltä Theriac, kirjoittaa Liz Hodgkinson .

Päinvastoin on myös totta, sillä voit aiheuttaa kipua tai sairautta pelkillä ajatuksilla aiheuttaen akuutteja ja joskus pitkäkestoisia fyysisiä oireita. Vaikka muinaiset ja alkuperäiskansojen yhteiskunnat ymmärsivät, että ehdotuksen voima voi olla niin voimakas, että se voi tehdä ihmisistä terveitä tai sairaita, tämä näyttää unohtuneen modernissa, mekanistisessa lääketieteessä, jossa painotetaan testejä, skannauksia, näyttöjä ja niin edelleen.

Siksi ihmettelen nyt, olisivatko yhtä monet ihmiset saaneet Covid-tartunnan (tai mikä se ohitti), jos flunssan kaltaista sairautta ei olisi leimattu pahimmaksi ja vaarallisimmaksi ihmiskunnan koskaan kohtaamaksi sairaudeksi, vaan se olisi jätetty huomiotta.

Itse asiassa noin 80 prosenttia – ja ehkä enemmänkin – maailman väestöstä pelkäsi virusta niin paljon, että luuli olevansa sairas. Kun PCR-testi otettiin käyttöön, ihmiset alkoivat testata itseään, joskus tunnin välein, ja jos testi palasi positiiviseksi, he odottivat oireiden ilmaantumista. Useimmiten ne toteutuivat.

Sitten ihmiset pelkäsivät poistua kotoa ilman maskia, vaikka kaikki viittasivat siihen, että nämä maskit olivat enemmän tai vähemmän tehottomia ja jopa leikkauslaatuiset kestivät vain muutaman tunnin. Ihmiset olivat myös hermostuneita päästäkseen muiden lähelle ja kääntymään pois, jos joku tuli muutaman metrin etäisyydelle heistä. Juuri toissapäivänä, kun odotin jonossa maksaakseni tavarasta, edessäni naamioitu nainen kääntyi ja sanoi vihaisesti: “Etkö seiso niin lähellä minua?” Ajattelin antaa nopeaa vastausta, mutta päätin, että en voinut selviytyä tällaisesta tyhmyydestä.

Mukana oli myös käsienpesurituaali, jossa kaupat, lääkäritoimistot, laki- ja kiinteistötoimistot pakottivat esimerkiksi käsien desinfiointiainetta ja välillä mittasivat lämpöä sisään astuessa.

Siivoushölynpöly meni vielä pidemmälle: hotellit, kuntosalit ja muut kokoontumispaikat ilmoittivat “tehostetusta siivouksesta”. Tämä on ehkä pysäyttänyt viruksen, mutta se on varmasti lisännyt pelkoa. Näen edelleen ihmisiä kuntosalilla hankaamassa polkupyöriä, juoksumattoja ja muita laitteita, jos välineeseen on jäänyt bakteeri aiemmalta käyttäjältä.

Muistan myös ensimmäisen lukituksen aikana ystäväni kutsui minut drinkille ja vaati, että istumme hänen asuntonsa käytävällä lasit kädessä ja leikkaushanskat kädessä. Hän ei päästänyt minua taloonsa ja maksoi myös siivoojalleen, että hän pysyisi poissa. Minulla ei tietenkään ollut sitä pelkoa, mutta onnistuin suostuttelemaan muutaman ihmisen ylittämään kynnykseni lukitusten aikana. Kuljettajat soittivat kelloa ja kävelivät heti pois pysyäkseen “Covid-turvassa”. Elämässäni ei ole koskaan ollut mitään, mikä voisi verrata maailmaa vallannutta pelkoa ja kauhua – kaikki suurelta osin vaarattoman uhan vuoksi.

Kun rokotteet otettiin käyttöön, ihmiset asettuivat innokkaasti jonoon rokotuksia varten, mutta saiko tämä pelon pois? Ei, pelko kasvoi niin suureksi, että ihmiset joutuivat jonoon saadakseen yhä enemmän injektioita. Tiedän ihmisiä, jotka ovat saaneet viisi injektiota ja päätyneet sairaalaan vakavaan keuhkokuumeeseen. Silti he ylistivät rokotteita ja kertoivat itselleen ja muille, että ilman monia injektioita heidän oireensa olisivat olleet paljon pahempia. Puhumattakaan siitä, että rokottamattomat, joista pelottomat, pysyivät yleensä täysin terveinä. Mielestäni pelko loi ympäristön, joka mahdollisti tartunnan rokotetuissa.

Nyt tietysti tiedämme monista tutkimuksista, että itse rokotteet ovat haitallisia, mutta kerro se useille rokotetuille. Heidän pelkonsa on niin suuri, että he kieltäytyvät kuuntelemasta, ja samat ihmiset varaavat nyt kevään ja kesän boosterinsa, jotta heillä on ehkä kuusi tai seitsemän pistoa vuoden loppuun mennessä.

Ystävä, joka jätti minut käytävälle juomaan, on saanut kaikki Covid-rokotteet ja influenssarokotteen, ja arvatkaa mitä, hän on maannut päiviä ikävän tulehduksen kanssa. Kun hän oli saanut kaikki injektiot, hän sanoi minulle: ”Nyt olen suojattu. Kyllä, niin suojassa, että hän makaa sängyssä eikä pysty nousemaan.

Mikseivät ihmiset laske kahta ja kahta yhteen? Luulen, koska he eivät voi uskoa mielen voimaan luoda sairautta tai hyvinvointia. Runoilija William Blake kirjoitti vuonna 1794 “mielen takomista käsiraudoista”, mikä tarkoittaa, että teemme nämä käsiraudat itse ja luomme omaan mieleemme vankilan, josta tulee todellisuutta. Kun mielessä taotut käsiraudat tarttuvat, seurauksena voi olla sairaus.

Viimeiset kolme vuotta olemme luoneet itsellemme käsiraudoita, vankiloita, kurjuutta ja tuskaa, tietysti valtamedian apuna ja tukemana. Ja pelon lietsominen ei ole kaukana ohi. Jatkuvasti uhkaa uusia sulkemisia, rajoituksia, enemmän naamiomandaattia, enemmän puukotuksia, lisää vapautemme rajoituksia, ja kaikki on suunniteltu pitämään meidät peloissamme.

Vuodesta 2020 lähtien, kun ensimmäiset lukitukset asetettiin, on käynyt selväksi, että me, jotka eivät pelänneet, kestimme kaikki testit, naamarit, etäisyyden, pistot ja muut interventiot, olemme pysyneet järkevinä. Vahva mielemme on vahvistanut immuunijärjestelmää ja auttanut meitä vastustamaan infektioita, kuten latinankielisessä lauseessa Mens sana in corpore sano : terve mieli terveessä ruumiissa.

Nämä kaksi menevät yhteen, ja moderni lääketiede jättää huomioimatta mielen voiman sen vaarassa. Meidän on otettava opiksi stoalaisilta!

fiFinnish