22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Valtava petos ilmastotiedoissa paljastettiin: puretut sääasemat syöttävät tietoja

4 min read
Valtava petos ilmastotiedoissa paljastettiin: puretut sääasemat syöttävät tietoja

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/4jq9

Itävallan oletetun 30 asteen ennätyksen kanssa Report24.news löysi epäjohdonmukaisuuksia mittausaseman sijoittelussa. Tämä sijaitsee valtavan asfalttialueen ja muovijätteen kaatopaikan vieressä. Mutta se on vain jäävuoren huippu. Ilmastohälytyksen takana on yllättävän paljon avointa, röyhkeää petosta. USA:ssa on nyt havaittu, että niin kutsutut USHCN-sääasemat antavat tietoa, vaikka niitä ei enää ole olemassakaan todellisessa maailmassa.

Yhdysvaltain säävirasto NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) luottaa tietoihin sääasemaverkostosta, joka on ollut olemassa sata vuotta. Ne muodostavat Historical Climatology Networkin (USHCN). “Verkko perustettiin tarjoamaan “tarkka, puolueeton ja nykyinen historiallinen ilmastohistoria Yhdysvalloille “, NOAA selittää. Esimerkiksi päivittäiset korkeimmat ja matalat lämpötilat mitataan ja raportoidaan.

30 prosenttia USHCN-asemista ei ole edes olemassa

Nyt on havaittu, että 30 prosenttia (!) näistä asemista ei enää ole fyysisesti olemassa . Laitteita ei enää löydy paikoista, joita ei yksinkertaisesti ole olemassa – eri syistä, jotka voivat ilmetä ajan myötä. Mutta kaikki nämä laitteet raportoivat edelleen säätiedot järjestelmään. Asiasta kertoi sertifioitu meteorologi John Shewchuk. Entinen everstiluutnantti antoi tammikuussa 2024 USA:ssa haastattelun uudelle medialle ”Epoch Times”, jossa hän selitti, että ilmastohälytys ja Yhdysvaltain veronmaksajille aiheutuvat hirvittävät kustannukset perustuvat virheellisiin tietoihin .

Se myös selittää, mistä tiedot asemista, joita ei enää ole, ovat peräisin. He ovat “arvostettuja”. NOAA yksinkertaisesti laskee keskiarvot ympäröivien asemien arvoista ja syöttää arvot, jotka periaatteessa muodostuvat, historiallisiin tietosarjoihin. Tätä voitaisiin myös kuvata tahalliseksi väärentämiseksi tieteellisen lähestymistavan varjolla. Äärimmäisissä tapauksissa niin monet asemat ovat rikki tai olemattomia, että arvioidut tiedot tulevat 136 mailin (219 km) etäisyydeltä. Ongelma, joka tulee esiin tässä, on se, että monien jäljellä olevien asemien tiedot ovat myös erittäin kyseenalaisia ​​ja luultavasti suuresti liioiteltuja.

Vuonna 2009 90 prosenttia Yhdysvaltain sääasemista oli sijoitettu väärin

Shewchuk osoitti Epoch Timesille, että 90 prosenttia todellisista sääasemista ei täyttänyt vaadittuja määrityksiä ja ilmoittivat erittäin todennäköisesti korkeammista lämpötiloista. Tämä johtuu siitä, että ne sijaitsevat kaupunkialueilla lähellä lämmönlähteitä (lämpösaarekkeita). Tällaiset asemat raportoisivat järjestelmällisesti 1-7 Fahrenheitia enemmän päivällä ja 2-5 Fahrenheitiä enemmän yöllä kuin olisi oikein. Ne harvat asemat, jotka sijaitsevat maalla avoimilla pelloilla ja antavat siten oikeat tiedot, ovat “äänestetty” väärien, liioiteltujen tietojen takia.

Shewchuk olettaa myös järjestelmällisen tietojenkäsittelyn:

“Kun löysin lämpötilatiedot Historical Climatology Networkista, päätin ladata ja analysoida tiedot itse”, everstiluutnantti Shewchuk kertoi The Epoch Timesille.”Sain vahvistaa sen, mitä muut olivat löytäneet. On ilmeistä, että kokonaislämpötilat ovat menneisyydessä laskeneet samalla kun nykyisiä lämpötiloja nostetaan.Epoch Times

Sääasemat sijaitsevat poistopuhaltimien vieressä, kuumilla katoilla tai jätevedenpuhdistamoissa

Heartland Instituten tutkijan Anthony Wattsin raportti osoittaa, että 89 prosentilla NOAA-asemista on ympäristössä elementtejä, jotka vääristävät lämpötilaa. Monet sijaitsevat lentokenttien kiitoradoilla, toiset tuulettimien vieressä tai asfaltoitujen pysäköintialueiden ja teiden ympäröimänä. Toiset on asennettu kuumille katoille. 68 asemaa sijoitettiin jätevedenpuhdistamoihin, joissa jätteen käyminen johtaa korkeampiin lämpötiloihin.

Watts oli tehnyt analyysin, joka otti huomioon vain oikein asennetut ja neutraalin ympäristön omaavat asemat. Nämä osoittavat vain puolet väitetystä ilmaston lämpenemisestä. Lämpenemistrendi on siis ehdottomasti ylöspäin, mutta ei läheskään niin dramaattinen kuin väitetään.

Tilanne on pahentunut 13 vuodessa

Skandaali: Anthony Wattsin raportti kirjoitettiin vuonna 2009 – ja hän huomautti NOAA:lle epäsuotuisista olosuhteista ja virheellisistä mittauksista. Vuonna 2022 hän arvioi löydöstään – hän ja hänen tiiminsä vierailivat uudelleen samoilla asemilla, joita hän oli kritisoinut jo vuonna 2009. Tässä vaiheessa tilanne ei ollut parantunut, vaan huonompi. Nyt 96 prosenttia asemista tarjosi liioiteltua, vääristynyttä dataa.

Watts selitti Epoch Timesille, kuinka spontaaneja lämpöpiikkejä voi myös esiintyä:

”Voit esimerkiksi sijoittaa yhden näistä lämpötila-antureista lähelle parkkipaikkaa, joka sattuu olemaan lämpömittarin itäpuolella. Ja tuuli puhalsi pääasiassa etelästä koko päivän. Mutta sitten yhtäkkiä tuulessa tapahtuu muutos, ja tuulen siirtymisellä voi olla useita syitä. Se voi johtua sääolosuhteiden muutoksesta. Syynä voi olla se, että jokin estää etelätuulen, kuten lähellä ajava puolikuorma-auto. Joten tuuli puhaltaa yhtäkkiä idästä, tulee parkkipaikan yli ja imee säteilevän lämmön. Ja lämpömittari vastaa siihen sekunnissa tai kahdessa. Ja korkea lämpötila on ilmoitettu tämän tuulenpuuskan vuoksi, mikä ei välttämättä heijasta kyseisen päivän säätä. Se on poikkeavuus. Ja sama voi tapahtua myös yöllä.”

Muuten, mitä Watts raportoi, tapahtui myös Bruck an der Murissa, että väitetty maksimilämpötila mitattiin vain hetken. Katso itse, kuinka asema sijaitsee siellä:

Varmistettu satelliittimittauksilla: maatiedot ovat virheellisiä

Watts vahvisti epäilyksensä siitä, että monet mittausasemat ovat viallisia, myös nykyaikaisilla satelliittimittauksilla. Hän havaitsi, että satelliittimittaukset olivat yhtäpitäviä kaupunkien lämpösaarten ulkopuolella sijaitsevien maa-asemien mittausten kanssa. Jos käyttäisit vain sääsatelliittien tietoja, saisit paljon paremman kuvan tilanteesta – ja merkittävästi vähemmän ilmaston lämpenemistä. Mutta näitä tietoja käytetään valikoivasti.

Lämpötilan mittaamisessa mantereella kannattaa käyttää edellä kuvattuja sääasemia heikkouksineen ja ongelmineen – koska satelliitit raportoivat heikompaa dataa. Samaan aikaan maailmaa ajataan hulluksi oletetuilla veden lämpötilamittauksilla, joissa korkeat lämpötilat johdetaan satelliittitiedoista. Täytyy sanoa, että keskivertokansalainen pystyy tarkastamaan mittauksen mantereella omalla mittauksellaan – tosin jossain maailman valtamerillä tehtyjä mittauksia täytyy uskoa…