Yuval Noah “maailman pelottavin mies” Harari sanoo, että ihmisten on ehkä “opittava uudelleen näkemään ja kävelemään” virtuaalitodellisuuden tulevaisuudessa.

Maailman talousfoorumin (WEF) neuvonantajan, globalisti Yuval Noah Hararin mukaan “Suuren uudelleenkäynnistyksen” seuraavassa vaiheessa ihmiset erotetaan väkisin ihmisyydestään.

Keskustellessaan asiasta äskettäisessä podcastissa Harari esitti ajatuksen, että kun globalistit onnistuvat käynnistämään maailmalle suunnittelemansa “virtuaalitodellisuuden”, jäljelle jäävien on luultavasti “opittava uudelleen näkemään ja kävelemään”.

Hararin suunnitelmana on luoda maailma uudelleen omaksi kuvakseen, mikä tarkoittaa ihmisten irrottamista “fyysisestä ja biologisesta” maailmasta ja heidän ja heidän elämänsä muuttamista tietokoneohjelmaksi. (Aiheeseen liittyen: Harari ja hänen globalistiystävänsä luulevat typerästi, että he pääsevät pakenemaan tätä helvettiä, jonka he luovat maan päälle, oman yksityisen teknologisen “Nooan arkkinsa” kautta).

Kaikki se “muutos”, josta puhuttiin Obaman aikana, viittasi todennäköisesti Hararin ja WEF:n nyt paljastuneisiin tulevaisuuden suunnitelmiin, joista on nopeasti tulossa nykyhetki. Lyhyesti sanottuna, he haluavat varastaa sielunne ja alistaa teidät ikuiseen helvettiin, jonka he ovat itse luoneet.

Monet ainutlaatuiset asiat, jotka määrittelevät ihmiskokemuksen – kuten ajattelu, mielikuvitus, liike ja rakkaus – on hävitettävä, jotta maailma voidaan muuttaa Hararin ja WEF:n kuvaan, joka on täysin ja täysin jumalaton.

Lue myös:   Ihmisen augmentointi: Transhumaneja ja teknokraatteja vastaan

Hararin mielestä niiden, jotka jäävät globalistien pian paljastamaan uuteen maailmaan, on “päästettävä irti” kaikista niistä asioista, jotka tekevät heistä ihmisiä, jotta he voivat sopeutua. Tämä on ainoa tapa, jolla jäljelle jäävät voivat “selviytyä ja kukoistaa” tulevassa uudessa maailmassa.

“Ehkä tärkein ominaisuus selviytyä ja kukoistaa 21. vuosisadalla on henkinen joustavuus – ei vain jatkuva oppiminen ja muuttuminen yhä uudelleen ja uudelleen – [vaan] myös jatkuva irti päästäminen”, Harari huomautti jakson aikana.

“Osa siitä, mikä vaikeuttaa uusien asioiden oppimista, on se, että pidämme kiinni. Annan esimerkin siitä, miten syvälle se menee: kyse ei ole vain siitä, mitä opit yliopistossa tai mitä opit päiväkodissa; kyse on jopa siitä, mitä opit vauvana, pikkulapsena, kuten oppimalla näkemään tai oppimalla kävelemään.”

Globalistit haluavat, että sinut ja aivosi ladataan heidän uuteen metaversaaliseen virtuaalitodellisuuteensa – ja se maksaa sinulle sielusi.
Mitä Harari tarkoittaa tällä kaikella? Hän selitti edelleen, että “virtuaalitodellisuuden kehittyessä” on todennäköistä, että monet asiat, joita ihmiset juuri nyt ovat tottuneet tekemään, eivät enää ole heidän ulottuvillaan.

Lue myös:   YK:n raportissa vaaditaan kaiken seksuaalisen toiminnan, myös aikuisten ja lasten välisen, dekriminalisointia.

“Ja kun puhutaan metaversiosta ja niin edelleen, josta keskustelemme myöhemmin … on todennäköistä, että [on] paljon enemmän toimintoja, jotka siirtyvät tuntemastamme fyysisestä biologisesta maailmasta uuteen todellisuuteen – virtuaalitodellisuuteen – jossa on erilaiset fyysiset ja biologiset lait.”

Teknologia painetaan väkisin ihmisen sielun korvaajaksi, Harari paljasti olennaisesti ja selitti edelleen, että uusi transhumanistinen mieli, joka nyt päällekkäin ihmisiin laitetaan, pystyy lopulta olemaan olemassa kehon ulkopuolella.

Koko maailmasta tulee niin sanotusti virtuaalinen “pilvi”, jossa kaikki olemassaolo tapahtuu uudessa digitaalisessa metaversiossa eikä todellisessa elämässä. Tätä globalistit suunnittelevat päästävänsä valloilleen, kun rajoitin poistetaan.

“He pitävät ihmisiä korvaavina ja vaihdettavina kuin koneen rattaita”, eräs kommentoija kirjoitti Hararista ja hänen kaltaisistaan. “Matrixista on tulossa todellisuutta.”

Harari on helvetin lapsi, joka haluaa samaa sinulle ja perheellesi.

Lähde

Tue työtäni - tee Handcash-lahjoitus

Previous post 2023 – CDBCn ABCt – Suuri Nollaus ja entistä keskitetympi valvonta
Next post Asiantuntija varoittaa että WHOn ehdotukset voivat riistää kansakunnilta niiden itsemääräämisoikeuden ja luoda maailmanlaajuisen totalitaarisen valtion